Загрузка...

Печінковий паштет

Маючи в холодильнику печінку можна легко приготувати печінковий паштет. Не знаєте, як це зробити? Дивіться смачний рецепт з фотографіями. Знаю, що печінковий паштет на любителя. Справа в тому, що не всі люблять печінку. Цей продукт дуже корисний, але якщо людині не подобається, то навряд чи змусиш з'їсти. Тим не менше, якщо ви любите печінку, то можете легко приготувати печінковий паштет. Викладаю вам мій рецепт з фото, щоб у вас вийшло це блюдо максимально смачно.
Печінковий паштет
0
0
08 гру
Інгредієнти:
  • 300 г печінки
  • 3 цибулини
  • 3 ст. л. вершків
  • 150 г вершкового масла
  • 2 зубчики часнику
  • Мускатний горіх
  • Перець
  • Чебрець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Всі продукти покладіть на стіл.

  • Крок 2

    Цибулю очистіть, подрібніть і посмажте на маслі.

  • Крок 3

    Коли цибуля набуде золотистого кольору, видавіть до нього часник і перемішайте.

  • Крок 4

    Печінку помийте, обсушіть і наріжте шматками. Покладіть печінку в сковороду до цибулі і часнику.

  • Крок 5

    Смажте печінка на середньому вогні близько 7 хвилин. Як тільки з печінки перестане виділятися рідина додайте чебрець. Тепер вимкніть вогонь, перемішайте і залиште остигати.

  • Крок 6

    Коли печінка охолоне, покладіть її в блендер.

  • Крок 7

    Додайте туди 4 великі ложки розтопленого вершкового масла, вершки, перець, сіль, тертий мускатний горіх і все збийте.

  • Крок 8

    Ось і все приготування. Покладіть паштет в зручну посуд, зверху полийте розтопленим вершковим маслом і поставте в холодильник.

  • Крок 9

    Паштет можна намазувати на будь-який хлібець або крекер. Приємного апетиту!

  • Крок 10

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: