Омлет рецепт

Омлет рецепт потрібно знати всім. Це найпростіше блюдо, яке тільки може бути. Якщо ви ще не вмієте готувати омлет, дивіться рецепт з фотографіями. Всім господиням необхідно знати смачні рецепти. Це закладено самою природою, щоб жінка цікавилася і займалася кухонними справами. Почати краще всього з уміння готувати омлет. Це просте блюдо дозволить насититися за лічені хвилини. Омлет рецепт дуже легкий і тут не треба величезного пізнання. Рецепт з фото покаже, як готується це, як правило, ранкова їжа. Цей омлет рецепт перевірений і вам не загрожує зіпсоване голодом ранок.
Омлет рецепт
0
0
31 жов
Інгредієнти:
  • 3 яйця
  • 25 г вершкового масла
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо сковороду з товстим дном і кладемо в неї вершкове масло.

  • Крок 2

    У миску вибити яйця, посоліть.

  • Крок 3

    Трішечки збийте виделкою.

  • Крок 4

    Сковороду ставимо на маленький вогонь і даємо маслу розтанути. Нахиліть сковороду на всі боки, щоб масло рівномірно розтіклося по сковороді. Вилийте його в яєчну масу. Тепер вміст миски легко збиваємо виделкою. Сковороду поставте на невеликий вогонь. Коли вона прогріється, вилийте в неї яєчну суміш. Найкраще вилити масу на одну порцію, щоб омлет добре просмажився. Вогонь зробіть менше середнього.

  • Крок 5

    Далі потрібно кілька разів нахилити сковороду в сторони, щоб омлет готувався рівномірно. Через 5 хвилин омлет не буде сповзати, але консистенція його ще рідка.

  • Крок 6

    В цей же час вимкніть вогонь і поверніть омлет в трубочку. Викладіть на тарілку. Це саме та готовність, яка нам потрібна. Їжте омлет гарячим. До страви треба подати свіжі овочі, сир і зелень. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: