Віденські вафлі рецепт

Віденські вафлі рецепт, який зможе, вам стане в нагоді в кулінарній книзі. Рекомендую приготувати вафлі з кремом, згущеним молоком, медом, такий смачний рецепт, що пальчики оближете. Дивіться рецепти з фото. Забуті нами, віденські вафлі рецепт приготуйте до чаю. Вся складність полягає в тому, щоб знайти вафельницю, яка припадати пилом десь на горищі. Наше покоління звикло купувати солодощі в магазинах, адже так їх просто приготувати. Дивіться рецепти з фотографіями, віденські вафлі рецепт вам сподобається.
Віденські вафлі рецепт
+2
0
17 жов
Інгредієнти:
  • Борошно -3 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - щіпка
  • Маргарин або масло - 200 грам
  • Сода - 0,5 ч. ложки
  • Оцет - 2 мл
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Білки відокремити від жовтків. Білки збити з сіллю в пишну піну.

  • Крок 2

    Жовтки в іншому посуді збити з цукром.

  • Крок 3

    Масло розм'якшити і з'єднати з борошном.

  • Крок 4

    У тісто додати білкову масу і жовтки, соду погашену оцтом і перемішати. Тісто має бути середньої консистенції.

  • Крок 5

    На вафельницю в кожен отвір покласти по столовій ложці тіста.

  • Крок 6

    Вафельницю закрити і випікати вафлі 4 хвилини.

  • Крок 7

    Така краса у вас вийде.

  • Крок 8

    Розділити вафлі на порції і перемазати згущеним молоком.

  • Крок 9

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: