Манти рецепт

На обід приготуйте смачну страву, манти рецепт на пару. Манти, як і пельмені обожнюють їсти всі. Пропоную смачний рецепт страви з фотографіями. Манти рецепт приготування дуже цікавий, защипують тісто по-різному, а в результаті виходить смачне блюдо. У фарш потрібно більше додавати цибулі, тоді вони будуть соковитими. Дивіться рецепти з фотографіями, манти рецепт на пару.
Манти рецепт
+1
0
15 жов
Інгредієнти:
  • Фарш свинячий (м\'ясо)- 800 грам
  • Борошно - 1 кг
  • Яйця - 2 штуки
  • Вода - 350 мл
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Сіль, перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. М'ясо змолоти на фарш, або краще купити готовий.

  • Крок 2

    Цибулю порізати маленькими кубиками.

  • Крок 3

    У фарш додати цибулю, яйце, сіль, перець і гарненько його вибити, додати трохи води.

  • Крок 4

    У миску насипати борошно, зробити лунку, вибити яйце, додати сіль, воду і замісити тісто.

  • Крок 5

    Тісто розкачати качалкою в тонкий млинець.

  • Крок 6

    Порізати тісто на однакові шматочки ножем.

  • Крок 7

    На квадратик тіста покласти начинку з фаршу.

  • Крок 8

    Загорнути тісто до середини, защипнути.

  • Крок 9

    Порівнять нижні краї тіста.

  • Крок 10

    І красиво защипнути.

  • Крок 11

    Нижній край защипати до середини.

  • Крок 12

    Потім верхній край також защипати, дивіться на фото.

  • Крок 13

    Манти скласти в ємність, вони готуватися на пару, протягом півгодини.

  • Крок 14

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: