Загрузка...

Манти рецепт

На обід приготуйте смачну страву, манти рецепт на пару. Манти, як і пельмені обожнюють їсти всі. Пропоную смачний рецепт страви з фотографіями. Манти рецепт приготування дуже цікавий, защипують тісто по-різному, а в результаті виходить смачне блюдо. У фарш потрібно більше додавати цибулі, тоді вони будуть соковитими. Дивіться рецепти з фотографіями, манти рецепт на пару.
Манти рецепт
0
0
15 жов
Інгредієнти:
  • Фарш свинячий (м\'ясо)- 800 грам
  • Борошно - 1 кг
  • Яйця - 2 штуки
  • Вода - 350 мл
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Сіль, перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. М'ясо змолоти на фарш, або краще купити готовий.

  • Крок 2

    Цибулю порізати маленькими кубиками.

  • Крок 3

    У фарш додати цибулю, яйце, сіль, перець і гарненько його вибити, додати трохи води.

  • Крок 4

    У миску насипати борошно, зробити лунку, вибити яйце, додати сіль, воду і замісити тісто.

  • Крок 5

    Тісто розкачати качалкою в тонкий млинець.

  • Крок 6

    Порізати тісто на однакові шматочки ножем.

  • Крок 7

    На квадратик тіста покласти начинку з фаршу.

  • Крок 8

    Загорнути тісто до середини, защипнути.

  • Крок 9

    Порівнять нижні краї тіста.

  • Крок 10

    І красиво защипнути.

  • Крок 11

    Нижній край защипати до середини.

  • Крок 12

    Потім верхній край також защипати, дивіться на фото.

  • Крок 13

    Манти скласти в ємність, вони готуватися на пару, протягом півгодини.

  • Крок 14

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: