Загрузка...

Як варити раків

Смачні рецепти як варити раків. Ми пропонуємо рецепти з фото, що б вам було легше розібратися. Як варити раків, запитаєте ви? Це дуже просто. Раки зазвичай подають на стіл до пива. З ними можна приготувати багато цікавих страв. Все це ви зможете приготувати з нами, дивіться рецепти з фотографіями як варити раків.
Як варити раків
0
0
01 жов
Інгредієнти:
  • Рак - 1 кг
  • Лимон - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець чорний горошком - 5 штук
  • Сіль
  • Зелень
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У велику каструлю налити воду і поставити на газ, закип'ятити. Воду посолити добре, раки зайву сіль не візьмуть, додати сік лимона, перець, лавровий лист, зелень. Воду відставити на 5 хвилин нехай настоїться.

  • Крок 2

    Поставити воду знову, щоб закипіла тоді кидати в неї раки.

  • Крок 3

    Раки закиплять накрити кришкою і зробити маленький газ.

  • Крок 4

    Їх помішати і варити приблизно 40 хвилин, вони змінять свій колір, стануть червоними.

  • Крок 5

    Раки готові, викласти їх на велике блюдо і подавати на стіл.

  • Крок 6

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: