Як варити раків

Смачні рецепти як варити раків. Ми пропонуємо рецепти з фото, що б вам було легше розібратися. Як варити раків, запитаєте ви? Це дуже просто. Раки зазвичай подають на стіл до пива. З ними можна приготувати багато цікавих страв. Все це ви зможете приготувати з нами, дивіться рецепти з фотографіями як варити раків.
Як варити раків
0
0
01 жов
Інгредієнти:
  • Рак - 1 кг
  • Лимон - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець чорний горошком - 5 штук
  • Сіль
  • Зелень
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У велику каструлю налити воду і поставити на газ, закип'ятити. Воду посолити добре, раки зайву сіль не візьмуть, додати сік лимона, перець, лавровий лист, зелень. Воду відставити на 5 хвилин нехай настоїться.

  • Крок 2

    Поставити воду знову, щоб закипіла тоді кидати в неї раки.

  • Крок 3

    Раки закиплять накрити кришкою і зробити маленький газ.

  • Крок 4

    Їх помішати і варити приблизно 40 хвилин, вони змінять свій колір, стануть червоними.

  • Крок 5

    Раки готові, викласти їх на велике блюдо і подавати на стіл.

  • Крок 6

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: