Домашнє вино

Домашнє вино


Кожен хоч раз в житті робив домашнє вино. Дивіться рецепти з фотографіями цього напою. Багато корисних речовин для організму містить у собі домашнє вино. Смачні рецепти напою передаються з покоління в покоління. Навколо так багато ягід, з них можна приготувати смачне домашнє вино. Основний склад для нього виноград, якщо хочете можна зробити домашнє вино з малини, ожини, смородини, всі вони будуть корисні. Дивіться рецепти з фото.
Домашнє вино
0
0
16 вер
Інгредієнти:
  • Виноград 6 літрів
  • Цукор - 2 кг
  • Вода 1 літр
  • Кришки для вина
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Виноград краще збирати після першого заморозка, він буде солодкий. Його помити і кожну ягідку відокремити від гілочки. Не можна використовувати з цвіллю виноград, він зіпсує смак вина.

  • Крок 2

    Ягоди винограду розчавити толкучка, а краще перемять руками, щоб не розчавити кісточки, вони виділяють гіркоту. Це потрібно робити в гумових рукавичках.

  • Крок 3

    Макуха з винограду залишиться внизу каструлі, а зверху буде сік.

  • Крок 4

    Візьміть 10-20 літрові банки, перекладіть в нього сік з макухою, банку повинна бути заповнена на 2/3, інакше він полізе вгору, накрийте банку марлею і через тиждень відіжміть макуха від ягід. Потім перелийте сік в чисту банку, накрийте банку герметичними кришками для вина, і налийте в них воду, можна виводить трубочку, перед цим зробити дірку в капронової кришки і опустити соломинку в склянку з водою.

  • Крок 5

    Зробити як на малюнку.

  • Крок 6

    Якщо пропускає заліпити все ретельно пластиліном.

  • Крок 7

    Воно повинно активно бродити, а в банку булькати.

  • Крок 8

    Поставити банки на підвіконні, вино буде бродити 1-1,5 місяця. Потім обережно зцідити вино в інший посуд за допомогою шланга, але так щоб осад не потрапив в перелите вино. Помити банки і перелити вино в них назад. З кожної банки відлийте 1 літр соку і 1 літр кип'яченої остиглої води і додайте в нього 1,5 - 2 кілограми цукру, можна підігріти на газі, цукор повинен повністю розчинитися. Влийте сік в банку перемішайте, накрийте кришкою і поставте в підвал ще на два місяці. Не забувайте в кришку доливати воду, а то вино зіпсуватися.

  • Крок 9

    Через два місяці вино розлити по скляною ємністю 0,7 пляшках, в кожну пляшку додати 20 грам спирту. Закрити пляшки і поставити назад в льох. Пийте на здоров'я, багато не захоплюйтеся.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: