Загрузка...

Домашнє вино

Домашнє вино


Кожен хоч раз в житті робив домашнє вино. Дивіться рецепти з фотографіями цього напою. Багато корисних речовин для організму містить у собі домашнє вино. Смачні рецепти напою передаються з покоління в покоління. Навколо так багато ягід, з них можна приготувати смачне домашнє вино. Основний склад для нього виноград, якщо хочете можна зробити домашнє вино з малини, ожини, смородини, всі вони будуть корисні. Дивіться рецепти з фото.
Домашнє вино
0
0
16 вер
Інгредієнти:
  • Виноград 6 літрів
  • Цукор - 2 кг
  • Вода 1 літр
  • Кришки для вина
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Виноград краще збирати після першого заморозка, він буде солодкий. Його помити і кожну ягідку відокремити від гілочки. Не можна використовувати з цвіллю виноград, він зіпсує смак вина.

  • Крок 2

    Ягоди винограду розчавити толкучка, а краще перемять руками, щоб не розчавити кісточки, вони виділяють гіркоту. Це потрібно робити в гумових рукавичках.

  • Крок 3

    Макуха з винограду залишиться внизу каструлі, а зверху буде сік.

  • Крок 4

    Візьміть 10-20 літрові банки, перекладіть в нього сік з макухою, банку повинна бути заповнена на 2/3, інакше він полізе вгору, накрийте банку марлею і через тиждень відіжміть макуха від ягід. Потім перелийте сік в чисту банку, накрийте банку герметичними кришками для вина, і налийте в них воду, можна виводить трубочку, перед цим зробити дірку в капронової кришки і опустити соломинку в склянку з водою.

  • Крок 5

    Зробити як на малюнку.

  • Крок 6

    Якщо пропускає заліпити все ретельно пластиліном.

  • Крок 7

    Воно повинно активно бродити, а в банку булькати.

  • Крок 8

    Поставити банки на підвіконні, вино буде бродити 1-1,5 місяця. Потім обережно зцідити вино в інший посуд за допомогою шланга, але так щоб осад не потрапив в перелите вино. Помити банки і перелити вино в них назад. З кожної банки відлийте 1 літр соку і 1 літр кип'яченої остиглої води і додайте в нього 1,5 - 2 кілограми цукру, можна підігріти на газі, цукор повинен повністю розчинитися. Влийте сік в банку перемішайте, накрийте кришкою і поставте в підвал ще на два місяці. Не забувайте в кришку доливати воду, а то вино зіпсуватися.

  • Крок 9

    Через два місяці вино розлити по скляною ємністю 0,7 пляшках, в кожну пляшку додати 20 грам спирту. Закрити пляшки і поставити назад в льох. Пийте на здоров'я, багато не захоплюйтеся.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: