Зефір рецепт

Зефір рецепт


Хто не чув про таку смакоту як зефір, його люблять і дорослі, а особливо діти, яким подобається його смак і танути в роті. Можна спробувати зефір рецепт в домашніх умовах, благо він готується швидко і просто. До речі, після того як зефір буде готовий, з нього можна робити різні торти, тістечка і навіть цукерки.
Зефір рецепт
0
0
29 січ
Інгредієнти:
  • Цукор - 0,6 кг
  • Вода - 150г холодної + 90 гарячої
  • Желатин - 15г
  • Яблука - 3 шт
  • Лимонна кислота - трошки, на самому кінчику ножа
  • Ванілін - 10 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Цукор залити теплою водою, перемішати і поставити на середній вогник.

  • Крок 2

    Після того як з'являться пухирці, варити ще приблизно 7 хвилин.

  • Крок 3

    У цей час готувати желатин.

  • Крок 4

    Для цього його потрібно залити остигнула водою.

  • Крок 5

    Ретельно перемішати і варити на вогні до тих пір, поки він повністю не розчиниться.

  • Крок 6

    Потім цукровий сироп і желатин перемішати між собою і протягом 15 хвилин збивати віночком.

  • Крок 7

    Потім через рівний проміжок в 10 хвилин додати лимонну кислоту і ванілін.

  • Крок 8

    На поверхню, накриту перманентної папером викладати вийшла суміш за допомогою великої ложки або кондитерського мішечка.

  • Крок 9

    Все це поставити в холодильник на 3,5 години.

  • Крок 10

    Зефір готовий і його можна подавати до духмяно завареному чаю.

  • Крок 11

    Приємного вам чаювання з домашнім ласощами!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: