Яйця пашот

Яйця пашот


Яйця пашот ідеально підходять для сніданку. Таке блюдо можна подавати гостям і бути впевненою, що вони будуть ситі і задоволені. Дуже рекомендую. Спробуйте, вашим близьким людям сподобається, і попросять приготувати ще і ще.
Яйця пашот
+1
0
28 січ
Інгредієнти:
  • 4 яйця
  • 1 помідор
  • 10 г оцту
  • 1 болгарський перець
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ст. л. сметани
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • Рослинна олія
  • 100 г сиру
  • Зелень
  • Перець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Помідор вимити під проточною водою, на хвилину опустіть в окріп. Потім зніміть шкірку і подрібніть. Цибулю і часник очищаємо і дрібно нарізаємо. Перець миємо, видаляємо серцевину, нарізаємо соломкою. Розігріваємо Сковороду, вливаємо олію. Часник і цибулю викладаємо на сковороду і смажимо 2 хвилини на середньому вогні. Потім викладіть в сковороду болгарський перець і смажте ще 5 хвилин, помішуючи. Потім викладіть помідор, не забувайте помішувати. Волога повинна випаруватися, а соус загуснути. На це піде близько 10 хвилин смаження. Далі покладіть томатну пасту і сметану, перемішайте. Знімаємо сковороду з вогню, додайте перець і сіль за смаком. Соус готовий.

  • Крок 2

    Яйця зваріть в мішечок (пашот). У невелику каструлю влийте 0,5 літра води. Посоліть її, додайте оцет, закип'ятіть. Яйця дуже акуратно розбиваємо в миску, так щоб не пошкодити жовток. Тепер яйце повільно вливаємо в каструлю. Відразу після опускання яйця в каструлю воду потрібно акуратно помішувати ложкою, так білок збереться навколо жовтка, і яйце знайде потрібну форму. Яйце потрібно варити від 2 до 5 хвилин, залежить від того, яким жовток ви хочете отримати. Соус вилийте у форму для запікання.

  • Крок 3

    Зверху соусу покладіть яйця пашот, поперчіть і посоліть трохи.

  • Крок 4

    Зелень вимити, подрібніть і посипте яйця.

  • Крок 5

    Сир потріть на дрібній тертці і покладіть у форму, зверху зелені. Духовку розігрійте до 180 градусів. Відправте в неї форму і печіть 15-20 хвилин. Блюдо потрібно їсти гарячим. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: