Загрузка...

Яйця пашот

Яйця пашот


Яйця пашот ідеально підходять для сніданку. Таке блюдо можна подавати гостям і бути впевненою, що вони будуть ситі і задоволені. Дуже рекомендую. Спробуйте, вашим близьким людям сподобається, і попросять приготувати ще і ще.
Яйця пашот
+1
0
28 січ
Інгредієнти:
  • 4 яйця
  • 1 помідор
  • 10 г оцту
  • 1 болгарський перець
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ст. л. сметани
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • Рослинна олія
  • 100 г сиру
  • Зелень
  • Перець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Помідор вимити під проточною водою, на хвилину опустіть в окріп. Потім зніміть шкірку і подрібніть. Цибулю і часник очищаємо і дрібно нарізаємо. Перець миємо, видаляємо серцевину, нарізаємо соломкою. Розігріваємо Сковороду, вливаємо олію. Часник і цибулю викладаємо на сковороду і смажимо 2 хвилини на середньому вогні. Потім викладіть в сковороду болгарський перець і смажте ще 5 хвилин, помішуючи. Потім викладіть помідор, не забувайте помішувати. Волога повинна випаруватися, а соус загуснути. На це піде близько 10 хвилин смаження. Далі покладіть томатну пасту і сметану, перемішайте. Знімаємо сковороду з вогню, додайте перець і сіль за смаком. Соус готовий.

  • Крок 2

    Яйця зваріть в мішечок (пашот). У невелику каструлю влийте 0,5 літра води. Посоліть її, додайте оцет, закип'ятіть. Яйця дуже акуратно розбиваємо в миску, так щоб не пошкодити жовток. Тепер яйце повільно вливаємо в каструлю. Відразу після опускання яйця в каструлю воду потрібно акуратно помішувати ложкою, так білок збереться навколо жовтка, і яйце знайде потрібну форму. Яйце потрібно варити від 2 до 5 хвилин, залежить від того, яким жовток ви хочете отримати. Соус вилийте у форму для запікання.

  • Крок 3

    Зверху соусу покладіть яйця пашот, поперчіть і посоліть трохи.

  • Крок 4

    Зелень вимити, подрібніть і посипте яйця.

  • Крок 5

    Сир потріть на дрібній тертці і покладіть у форму, зверху зелені. Духовку розігрійте до 180 градусів. Відправте в неї форму і печіть 15-20 хвилин. Блюдо потрібно їсти гарячим. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: