Загрузка...

Яєчня з грибами

Яєчня з грибами


Вранці я звикла готувати щось смачне і дуже швидке. Сніданок у мене асоціюється з блискавичною поспіхом. В цьому році син пішов у перший клас, а запізнення в нашій школі одно смертного гріха. Ось і доводиться збирати своїх хлопців в темпі вальсу. Вередливістю в плані їжі мої хлопці не страждають, але ж смачненьку їжу кожен любить поїсти. З часом розбалувала я їх своєю турботою непрацюючої домогосподарки. Сьогодні я хочу розповісти вам один рецепт приготування яєчні з грибами, який мене неодноразово виручав під час ранкової гонки, в якій я намагаюся нагодувати сім'ю.
Яєчня з грибами
0
0
08 січ
Інгредієнти:
  • 3 яйця
  • 150 г свіжих печериць
  • 100 г твердого сиру
  • 0,5 цибулини середнього розміру
  • свіжий або сухий кріп
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • трохи рослинного фото для смаження
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Гриби миємо і видаляємо погані ділянки.

  • Крок 2

    Нарізаємо їх тонкими пластинками. Відправляємо печериці смажитися в сковороді в невеликій кількості рослинного масла.

  • Крок 3

    Нарізаємо дрібними шматочками цибулю. Відправляємо його до грибів. Трохи солимо за смаком.

  • Крок 4

    Яйця я брала з розрахунку на 3 людини. Якщо ви готуєте для себе, то кількість яєць можете зменшити.

  • Крок 5

    Яйця солимо і перчимо за смаком. Відправляємо їх смажитися до грибів.

  • Крок 6

    Сир натираємо на крупній тертці.

  • Крок 7

    Перемішуємо сир з кропом. І посипаємо їм яйця. Закриваємо сковороду кришкою і зменшуємо вогонь.

  • Крок 8

    Як тільки білки схопляться, страва готова. Тепер можна запрошувати рідних до столу снідати. Як ви самі переконалися, яєчня з грибами готується дуже швидко. І слово «швидко» - це важливо, адже вранці всі поспішають на роботу або в школу. Таке блюдо зможе зарядити організм енергією на кілька годин, чого ми всі чекаємо від сніданку. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: