Печінковий торт рецепт

Печінковий торт рецепт


Ніжний і дуже смачний печінковий торт рецепт який буде відмінно виглядати за святковим столом і від якого всі будуть у глибокому захваті. Готуємо без витрат!
Печінковий торт рецепт
0
0
06 гру
Інгредієнти:
  • 600 грам курячої печінки
  • 250 мілілітрів молока
  • Три курячих яйця
  • Один склянку пшеничного борошна
  • 75 грам соняшникової олії
  • Три репчатых лука
  • Три середніх моркви
  • 230 грам майонезу
  • Одна столова ложка кропу
  • Одна столова ложка петрушки
  • Пів чайної ложки солі
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Миємо курячу печінку гарненько, а потім подрібнюємо її блендером або через м'ясорубку в глибоку миску.

  • Крок 2

    Розбиваємо до неї курячі яйця.

  • Крок 3

    Виливаємо в миску молоко і соняшникову олію.

  • Крок 4

    Гарненько помішуючі все, а потім солимо, просіюємо туди ж пшеничне борошно і ще раз все гарненько перемішуємо.

  • Крок 5

    Беремо сковорідку діаметром 20-24 см, змащуємо її соняшниковою олією і ставимо розігріватися на вогонь.

  • Крок 6

    Потім беремо ополоником і виливаємо їй в сковорідку отримане печіночне тісто.

  • Крок 7

    Обсмажуємо млинці з двох сторін.

  • Крок 8

    Цим часом чистимо цибулю і моркву.

  • Крок 9

    Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву натираємо на крупній тертці.

  • Крок 10

    Беремо іншу сковорідку, заливаємо соняшниковою олією, ставимо на вогонь і обсмажуємо в ній ріпчасту цибулю і моркву до золотистого відтінку.

  • Крок 11

    Обсмажені млинці змащуємо майонезом і викладаємо на них обсмажену ріпчасту цибулю з морквою.

  • Крок 12

    Після цього знову кладемо млинець, а потім цибулю з морквою і так до кінця.

  • Крок 13

    Останній млинець змащуємо зверху майонезом злегка і посипаємо помитою нарізаною зеленню.

  • Крок 14

    Змащуємо також торт по краях майонезом.

  • Крок 15

    Ставимо на годину в холодильник, а після можна подавати дуже смачний і корисний печінковий торт до столу. Торт готовий

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: