Загрузка...

Кокосові цукерки

Кокосові цукерки


Не знаю як ви, а я дуже великий ласун. Хоча часто намагаюся обмежити себе у вживанні солодощів. Але вчора вирішила побалувати себе і своїх гостей «кокосовим» десертом. Вчора вдень подзвонила подруга і порадувала новиною, що вони всією родиною заїдуть ввечері в гості. Так як традиція чаювання з гостями в нашій родині давно закріпилася, я захотіла порадувати всіх кокосовими цукерками, які дуже схожі за смаком на батончик Баунті. Дуже виручило те, що в холодильнику стояла відкрита баночка згущеного молока, в шафі лежала кокосова стружка, куплена для посипання торта, а у серванті від малюка ховалася плитка шоколаду. Отже, про все і по порядку.
Кокосові цукерки
+4
0
29 лис
Інгредієнти:
  • стружка кокосова (у мене 2 пачки по 40г) - 80 грам;
  • молоко згущене (маса нетто 380г) - трохи більше половини банки;
  • плитка молочного шоколаду (можна будь-якого).
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Зібравши всі необхідні інгредієнти, приступимо до найцікавішого. Хоча найцікавіше почнеться потім, коли ви будете пити чай з такими цукерками. Висипаємо обидві пачки кокосової стружки в тарілочку.

  • Крок 2

    Починаємо додавати до стружці згущене молоко.

  • Крок 3

    Добре перемішуємо стружку зі згущеним молоком. Якщо виходить занадто сухо, додаємо ще згущеного молока. В результаті у нас повинна вийти тілі липуча маса.

  • Крок 4

    Тепер займемося формуванням заготовок для наших цукерок. Для цього трохи смочим руки і, набравши невелику кількість сгущено-кокосової маси, почнемо формувати кульки. Сформовані кульки я виклала на харчову фольгу і відставила.

  • Крок 5

    Тепер ми будемо займатися приготуванням «покриття» для наших цукерок. Для цього візьмемо шоколад, разломаем його на шматочки і покладемо в тарілку.

  • Крок 6

    Чтобы растопить его на паровой бане, я взяла эмалированную литровую кружку, налила в нее немного воды, поставила на газ, а сверху вложила тарелочку с шоколадом. После закипания воды, убавила огонь и продолжила растапливать шоколад. После того, как весь шоколад растопился, я приступила к «оборачиванию» кокосовых шариков.

  • Крок 7

    Я використовувала дерев'яну шпажку і чайну ложку. Натыкала кульку на шпажку, занурювала однією стороною в розтоплений шоколад і ще поливала зверху за допомогою ложки.

  • Крок 8

    Таким чином, я занурила всі кульки, виклала їх на пергаментний папір і дала трохи охолонути. Після цього я відправила цукерки в холодильник до повного застигання.

  • Крок 9

    Найважче дочекатися закінчення їх приготування було синові, він так і бігав до холодильника. Ввечері цукерки полетіли зі швидкістю звука.

  • Крок 10

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: