Загрузка...

Суп пивний з раками рецепт з фото

Суп пивний з раками рецепт з фото


Не варто нехтувати річковими раками - так, над ними потрібно багато попрацювати, але ж воно того варте! Раки давно ценяется по всьому світу, як надзвичайно корисний делікатес. Адже білок, яким багаті раки, легко засвоюється в організмі. І насолоджуватися раками можна не тільки з пивом - краще спробуйте приготувати суп з раками - він надзвичайно смачний, корисний і поживний. А що найдивніше, при цьому він ще й не дуже калорійний.
Суп пивний з раками рецепт з фото
0
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Бульйон яловичий 0.5 літр
  • Пиво світле 0.5 літр
  • Яйце куряче 6.0 шт
  • Вершки ~ 20% 200.0 мл
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Ви помітили, що в інгредієнтах немає раків? А що за "суп з раками" і без раків?! Невже і пиво в рецепті - безалкогольне? Ні в якому разі! Раков візьміть стільки, скільки дозволять вам обставини або бюджет, але не менше десятка, а пиво - світле, бажано чеське (ну, або це я так чеське пиво люблю!) Дуже давно, мій сусід і приятель по малосімейці, привіз з Манич (це озеро під Ростовом) цілий МІШОК раків. Знаменитий Маничський блакитний рак, який двічі на тиждень літаком вирушав до Парижа в ресторан "Максим". Цих раків ми спочатку їли, ретельно обробляючи і обсмоктуючи кожну ніжку. Потім їли тільки шийки. І настав момент, коли приятель сказав: "Будемо варити пивний суп з раками!"

  • Крок 2

    Раков зварили окремо, як годиться - був кріп, кмин, лаврове листя, чорний і ямайський перець

  • Крок 3

    Знадобиться бульйон з яловичини. Раков очистили (шийки і клішні), відокремили яєчний жовток від білка і жовток змішали з вершками. У гарячий бульйон влили пиво, суміш кипіла не більш 2 хвилин. Каструлю зняли з плити і інтенсивно заважаючи, влили яєчно-вершкову суміш. Закладаємо рачье м'ясо - можна подавати!

  • Крок 4

    Запевняю вас - дуже святковий, в чомусь навіть екзотичне блюдо. Гості будуть здивовані - готовий голову дати в заклад. Супчик дуже легкий, з вираженим вершковим смаком і легкою гіркуватістю. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: