Малиновий мус

Малиновий мус


Ніжний і повітряний мус з малини надзвичайно смачний і ароматний, до того ж корисний і малокалорійний, так як приготовлений з свіжої малини без додавання манки і вершків.
У святковий малиновий мус для дорослих додайте пару ложок малинового лікеру, а для дітей - прикрасьте збитими вершками з шоколадом.
Малиновий мус
0
0
20 лис
Інгредієнти:
  • 400 г малини
  • 15 г швидкорозчинного желатину
  • 2 білки
  • 100 г цукру
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Малину протріть через сито (щоб видалити кісточки), додайте 2 ст. ложки цукру (якщо малина кислувата, додайте цукор за смаком), перемішайте.

  • Крок 2

    Желатин розчиніть в 6 ложках теплої води, влийте в малину, збивайте блендером до збільшення маси в 2-3 рази.

  • Крок 3

    Яєчні білки з двома столовими ложками цукру збийте в тугу піну.

  • Крок 4

    Збиті яєчні білки введіть в малинову масу, розмішуючи лопаткою по колу, потім малиновий мус розлийте по креманках і залиште в холодильнику на 2 години.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: