Загрузка...

Малиновий мус

Малиновий мус


Ніжний і повітряний мус з малини надзвичайно смачний і ароматний, до того ж корисний і малокалорійний, так як приготовлений з свіжої малини без додавання манки і вершків.
У святковий малиновий мус для дорослих додайте пару ложок малинового лікеру, а для дітей - прикрасьте збитими вершками з шоколадом.
Малиновий мус
0
0
20 лис
Інгредієнти:
  • 400 г малини
  • 15 г швидкорозчинного желатину
  • 2 білки
  • 100 г цукру
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Малину протріть через сито (щоб видалити кісточки), додайте 2 ст. ложки цукру (якщо малина кислувата, додайте цукор за смаком), перемішайте.

  • Крок 2

    Желатин розчиніть в 6 ложках теплої води, влийте в малину, збивайте блендером до збільшення маси в 2-3 рази.

  • Крок 3

    Яєчні білки з двома столовими ложками цукру збийте в тугу піну.

  • Крок 4

    Збиті яєчні білки введіть в малинову масу, розмішуючи лопаткою по колу, потім малиновий мус розлийте по креманках і залиште в холодильнику на 2 години.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: