Загрузка...

Десерт Радість - солодкість рецепт з фото

Десерт Радість - солодкість рецепт з фото


Желе з фруктами, морозиво і соус з малини приносить радість від солодощі.!
Десерт Радість - солодкість рецепт з фото
0
0
19 лис
Інгредієнти:
  • Банани 1 шт
  • Полуниця 20 шт
  • Желатин 20 гр
  • Цукор пісок 250 гр
  • Сік вишневий 450 мл
  • Морозиво вершкове 500 гр
  • Малина 200 гр
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Желатин заливаємо водою і даємо набрякнути 30 хв, а тим часом режим і розкладаємо фрукти по креманках. У сік додаємо 50 гр цукру перемішуємо і вливаємо розтоплений на водяній бані желатин. Одержаний сік розливаємо по креманках і ставимо в холодильник на 1-2год. Я своє желе готувала з вечора і ніч воно прекрасно простояло.

  • Крок 2

    З малини готуємо соус, малину протираємо через сито. Перемішуєм пюре з цукром і ставимо в мікрохвильову піч на 3 хв. Соус повинен закіпіть. Процес протирання займає багато часу, раджу приготувати його заздалегідь. Він добре зберігається як варення.

  • Крок 3

    Цей десерт я готувала до святкового столу, желе і соус я приготувала за один день до торжества. Перед подачею в креманку з желе поміщала кульку морозива і поливала соусом. З цієї кількості продуктів у мене вийшло 9 порцій чудового десерту. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: