Десерт Радість - солодкість рецепт з фото

Десерт Радість - солодкість рецепт з фото


Желе з фруктами, морозиво і соус з малини приносить радість від солодощі.!
Десерт Радість - солодкість рецепт з фото
0
0
19 лис
Інгредієнти:
  • Банани 1 шт
  • Полуниця 20 шт
  • Желатин 20 гр
  • Цукор пісок 250 гр
  • Сік вишневий 450 мл
  • Морозиво вершкове 500 гр
  • Малина 200 гр
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Желатин заливаємо водою і даємо набрякнути 30 хв, а тим часом режим і розкладаємо фрукти по креманках. У сік додаємо 50 гр цукру перемішуємо і вливаємо розтоплений на водяній бані желатин. Одержаний сік розливаємо по креманках і ставимо в холодильник на 1-2год. Я своє желе готувала з вечора і ніч воно прекрасно простояло.

  • Крок 2

    З малини готуємо соус, малину протираємо через сито. Перемішуєм пюре з цукром і ставимо в мікрохвильову піч на 3 хв. Соус повинен закіпіть. Процес протирання займає багато часу, раджу приготувати його заздалегідь. Він добре зберігається як варення.

  • Крок 3

    Цей десерт я готувала до святкового столу, желе і соус я приготувала за один день до торжества. Перед подачею в креманку з желе поміщала кульку морозива і поливала соусом. З цієї кількості продуктів у мене вийшло 9 порцій чудового десерту. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: