Кесаділ'я з м'ясом рецепт з фото

Кесаділ'я з м'ясом рецепт з фото


Кесаділ'я (ісп. quesadilla, букв. Сирна тортилья) - страва мексиканської кухні, являє собою два коржики-тортильи з начинкою, в яку обов'язково входить сир, підсмажені на сковороді або у фрі.
Кесаділ
0
0
13 лис
Інгредієнти:
  • Яловичина духовка 450.0 г
  • Масло рослинне 40.0 мл
  • Квасоля червона в соку 200.0 г
  • Томатне пюре 500.0 г
  • Коріандр 1.0 ч.л
  • Сир пармезан 200.0 г
  • Тортілья 6.0 шт
  • Цибуля ріпчаста 1.0 шт
  • Перець чилі 2.0 шт
  • Кукурудза консервування 150.0 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Зробіть фарш з пісної яловичини. Коли фаршу потрібно небагато, його дуже зручно робити за допомогою блендера.

  • Крок 2

    Тортілья це тонка коржик. Як її зробити? Це просте прісне тісто, тільки з хитринкою. Потрібно додати шепотку розпушувача і пару столових ложок оливкової олії в тісто. З тіста потрібно расткатать тонкі коржі і випечені на сухій сковороді. Такі коржі схожі на звичний нам лаваш, тільки трохи тонше. Настояшие тартільі ​​готують з кукурудзяного борошна.

  • Крок 3

    У сковороді з маслом прогріваємо спеції. Для чого? Від температури спеції розкриють свій аромат сильніше. Будьте обережні НЕ спаліть спеції.

  • Крок 4

    До спеціям відправляємо фарш і лук.Обжарьте поки м'ясо не втратить червоний відтінок.

  • Крок 5

    Дрібно наріжте пару помідорок і відправте разом з томатним пюре до фаршу. Переміщайте і тушкуйте пару хвилин.

  • Крок 6

    Покладіть в сковороду з фаршем варену квасолю (або консервовану у власному соку, для швидкості) і кукурудзу, перемішайте і смажте 2-3 хвилини. Перець чилі поріжте дрібно і додайте в сковороду з фаршем.

  • Крок 7

    На сковороду викладаємо корж посипаємо сиром (подрібнити у блендері)

  • Крок 8

    Поверх сиру укладаємо м'ясну начинку, присипаємо сиром. Зверху накриваємо ще однієї коржем. Обсмажуємо з двох сторін по пару хвилин. Сир розплавитися і з'єднає всі разом.

  • Крок 9

    Кесаділья родом з Мексики. Вона дуже ароматна соковита і гостра. Чудове блюдо. Можна фантазувати з начинкою. Ця страва вважається етнічним і в мексики є навіть спеціальні кесаділья печніци))))))))) Приготуйте і повірте вам захочеться спробувати ще.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: