Вершково-вишневе желе

Вершково-вишневе желе


Цей смачний і повітряний десерт можна приготувати в будь-який час року зі свіжої або замороженої вишні. Але якщо у вас збереглася баночка вишні у власному соку заготовлена ​​на зиму , цей десерт ви приготуєте за лічені хвилини.
Вершково-вишневе желе
0
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 1,5 ст. л. швидкорозчинного желатину
  • 200 мл вершків
  • 1 ст. л. цукрової пудри
  • 350 мл вишневого соку + 100 мл кип\'яченої води для желатину
  • (або 1 банка 750 г вишні у власному соку)
  • 4 ст. л. вишні
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Відкрийте банку вишні у власному соку і викладіть її в сито. З вишні ви приготуєте пиріг , а сік нам знадобиться для десерту. Має вийти приблизно 350 мл вишневого соку.

  • Крок 2

    Залийте 1,5 столових ложки желатину 100 мл теплої води і розмішайте його до повного розчинення. Змішайте розчинений желатин з вишневим соком.

  • Крок 3

    Викладіть на дно креманок по 1 ложці вишні. Відокремте 1/3 частина вишневого соку з желатином, розлийте його по креманках, поставте в холодильник на 20-25 хвилин (за цей час вишневе желе має застигнути). Решта 2/3 частини соку поставте в тепле місце.

  • Крок 4

    Збийте вершки з цукровою пудрою (якщо вишневий сік дуже солодкий, цукрову пудру не додавайте). Змішайте вишневий сік з желатином зі збитими вершками і викладіть в креманки на застигле желе, поставте в холод на 1-2 години. Перед подачею прикрасьте вишеньками, кокосової або шоколадною стружкою.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: