Загрузка...

Вершково-вишневе желе

Вершково-вишневе желе


Цей смачний і повітряний десерт можна приготувати в будь-який час року зі свіжої або замороженої вишні. Але якщо у вас збереглася баночка вишні у власному соку заготовлена ​​на зиму , цей десерт ви приготуєте за лічені хвилини.
Вершково-вишневе желе
0
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 1,5 ст. л. швидкорозчинного желатину
  • 200 мл вершків
  • 1 ст. л. цукрової пудри
  • 350 мл вишневого соку + 100 мл кип\'яченої води для желатину
  • (або 1 банка 750 г вишні у власному соку)
  • 4 ст. л. вишні
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Відкрийте банку вишні у власному соку і викладіть її в сито. З вишні ви приготуєте пиріг , а сік нам знадобиться для десерту. Має вийти приблизно 350 мл вишневого соку.

  • Крок 2

    Залийте 1,5 столових ложки желатину 100 мл теплої води і розмішайте його до повного розчинення. Змішайте розчинений желатин з вишневим соком.

  • Крок 3

    Викладіть на дно креманок по 1 ложці вишні. Відокремте 1/3 частина вишневого соку з желатином, розлийте його по креманках, поставте в холодильник на 20-25 хвилин (за цей час вишневе желе має застигнути). Решта 2/3 частини соку поставте в тепле місце.

  • Крок 4

    Збийте вершки з цукровою пудрою (якщо вишневий сік дуже солодкий, цукрову пудру не додавайте). Змішайте вишневий сік з желатином зі збитими вершками і викладіть в креманки на застигле желе, поставте в холод на 1-2 години. Перед подачею прикрасьте вишеньками, кокосової або шоколадною стружкою.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: