Загрузка...

Оладки «Ніжні»

Оладки «Ніжні»


Повітряні і ніжні оладки з хрусткою скоринкою. Відмінно піднімаються при смаженні і залишаються такими ж м'якими навіть наступного дня.
Оладки «Ніжні»
0
0
01 лис
Інгредієнти:
  • Кефір (2,5%) (300 гр) 1.5ст.
  • Борошно пшеничне в / с (220 гр) 2ст.
  • Сода харчова (12 гр) 1ч.л.
  • Цукор (60 гр) 4ст.л.
  • Вода питна (100 гр) 0.5ст.
  • Майонез 50% (40 гр) 2ст.л.
  • Сіль (2 гр) 0.25ч.л.
  • Олія рослинна (раф.) (60 гр) 0.3ст.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У кефір додати соду і розмішати. Залишити на 2-3 хв, щоб кефір "запузирілась".

  • Крок 2

    Довести воду до кипіння і відключити.

  • Крок 3

    Додати в кефір цукор, сіль і добре перемішати. Всипати борошно і закляття густе в'язке тісто.

  • Крок 4

    Влити злегка остигнула воду і розбавити тісто. Консистенція повинна вийде такої густоти, щоб тісто важко спадало з ложки і на поверхні не розпливалося.

  • Крок 5

    Додати майонез і добре розмішати.

  • Крок 6

    Розігріти на сковороді рослинне масло. Занурити ложку (зручно користуватися десертній) у воду, потім в тісто і викласти на сковороду. Якщо навколо оладка масло закипіло, значить досягнута потрібна температура і можна смажити інші оладки.

  • Крок 7

    Рекомендуємо смажити першу сторону оладок під кришкою. Щоб жир не бризкався, протирайте кришку від конденсату або попередньо нагрійте її над парою.

  • Крок 8

    Коли поверхня оладок стане матовою, можна їх перевернути.

  • Крок 9

    Друга сторона смажиться швидше і кришкою накривати не потрібно.

  • Крок 10

    Готові оладки викласти на паперовий рушник для видалення масла.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: