Загрузка...

Фаршировані гриби

Потрібна відмінна закуска до святкового столу? Тоді вам сюди. Чудовий смачний рецепт фаршировані гриби ідеально підійде вашим вимогам. Дуже люблю фаршировані страви. Не знаю, звідки у мене ця пристрасть, але подібна їжа для мене смачна і красива. Коли до мене приходять гості, вони знають, що третина страв на святковому столі будуть фаршированими. Одним з моїх фірмових рецептів є фаршировані гриби. Дивіться самі рецепт з фотографіями і переконайтеся, як це смачно і красиво. Ну як не спробувати це кухонне твір? Для мене важливо, що всі гості люблять фаршировані гриби, і я без сумнівів я готую їх, знаючи, що всім сподобається. Дотримуйтеся порад приготування і, напевно, у вас повинна вийти така ж смакота як у мене. Детальний рецепт з фото допоможе вам у цьому.
Фаршировані гриби
0
0
03 лис
Інгредієнти:
  • 10 великих печериць
  • 1 варене яйце
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 1 цибуля
  • 2 ст. л. сметани
  • 100 г сиру
  • 20 мл рослинного масла
  • Кріп
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Етапи приготування страви:

  • Крок 2

    Печериці миємо і капелюшки відокремлюємо від ніжок.

  • Крок 3

    Ніжки грибочків подрібнюємо.

  • Крок 4

    Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібно.

  • Крок 5

    Яйце натріть на дрібній тертці.

  • Крок 6

    Цибулю пасеруємо на вершковому маслі.

  • Крок 7

    Потім до цибулі викладаємо подрібнені ніжки печериць.

  • Крок 8

    Потім в сковороду кладемо терте яйце.

  • Крок 9

    До всіх інгредієнтів у сковороді вливаємо сметану, солимо. Кріп миємо й дрібно нарізаємо, викладаємо в сковороду. Тушкуємо 5 хвилин і вимикаємо. Начинка для грибів готова.

  • Крок 10

    Прийшла черга для шапок печериць. Їх потрібно покласти в каструлю з киплячою водою і варити протягом 5 хвилин.

  • Крок 11

    Гарячу сковороду змажте рослинним маслом. Викладіть на неї грибні капелюшки.

  • Крок 12

    За допомогою маленької ложки викладаємо начинку для грибів у капелюшки. Зверху посипаємо тертим на дрібній тертці сиром. Виставляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо хвилин 20.

  • Крок 13

    Фаршировані гриби готові. Подавайте до столу гарячими або холодними. Вони можуть бути самостійною закускою або відмінно поєднуватися з картопляним або рисовим гарніром. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: