Фаршировані гриби

Потрібна відмінна закуска до святкового столу? Тоді вам сюди. Чудовий смачний рецепт фаршировані гриби ідеально підійде вашим вимогам. Дуже люблю фаршировані страви. Не знаю, звідки у мене ця пристрасть, але подібна їжа для мене смачна і красива. Коли до мене приходять гості, вони знають, що третина страв на святковому столі будуть фаршированими. Одним з моїх фірмових рецептів є фаршировані гриби. Дивіться самі рецепт з фотографіями і переконайтеся, як це смачно і красиво. Ну як не спробувати це кухонне твір? Для мене важливо, що всі гості люблять фаршировані гриби, і я без сумнівів я готую їх, знаючи, що всім сподобається. Дотримуйтеся порад приготування і, напевно, у вас повинна вийти така ж смакота як у мене. Детальний рецепт з фото допоможе вам у цьому.
Фаршировані гриби
0
0
03 лис
Інгредієнти:
  • 10 великих печериць
  • 1 варене яйце
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 1 цибуля
  • 2 ст. л. сметани
  • 100 г сиру
  • 20 мл рослинного масла
  • Кріп
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Етапи приготування страви:

  • Крок 2

    Печериці миємо і капелюшки відокремлюємо від ніжок.

  • Крок 3

    Ніжки грибочків подрібнюємо.

  • Крок 4

    Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібно.

  • Крок 5

    Яйце натріть на дрібній тертці.

  • Крок 6

    Цибулю пасеруємо на вершковому маслі.

  • Крок 7

    Потім до цибулі викладаємо подрібнені ніжки печериць.

  • Крок 8

    Потім в сковороду кладемо терте яйце.

  • Крок 9

    До всіх інгредієнтів у сковороді вливаємо сметану, солимо. Кріп миємо й дрібно нарізаємо, викладаємо в сковороду. Тушкуємо 5 хвилин і вимикаємо. Начинка для грибів готова.

  • Крок 10

    Прийшла черга для шапок печериць. Їх потрібно покласти в каструлю з киплячою водою і варити протягом 5 хвилин.

  • Крок 11

    Гарячу сковороду змажте рослинним маслом. Викладіть на неї грибні капелюшки.

  • Крок 12

    За допомогою маленької ложки викладаємо начинку для грибів у капелюшки. Зверху посипаємо тертим на дрібній тертці сиром. Виставляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо хвилин 20.

  • Крок 13

    Фаршировані гриби готові. Подавайте до столу гарячими або холодними. Вони можуть бути самостійною закускою або відмінно поєднуватися з картопляним або рисовим гарніром. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: