Ікра грибна на зиму

Ікра грибна на зиму з опеньків, дуже смачний рецепт, його можете готувати протягом усього грибного сезону. Під час посту з ікри готуйте різні страви, пропоную рецепти з фотографіями. Осіння, золота пора радує нас грибами. Поскладайте опеньків і приготуйте блюдо, ікра грибна на зиму. Її додайте до картоплі, можна готувати підливи, бутерброди, чебуреки з грибів. Дивіться рецепти з фотографіями ікра грибна на зиму.
Ікра грибна на зиму
0
0
06 жов
Інгредієнти:
  • Опеньки - 5 літрів
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Соняшникова олія - 120 мл
  • Часник - 5 зубчиків
  • Сіль, перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Гриби почистити і промити в декількох водах. Поставити на плиту варити, коли закиплять зняти шум і варити 10 хвилин. Воду злити і повторити варіння.

  • Крок 2

    Відкинути гриби на друшляк.

  • Крок 3

    Перемолоти опеньки через м'ясорубку і розділити на дві частини.

  • Крок 4

    Половину грибів покласти в поліетиленові кульки і заморозити, ці гриби знадобляться для підливи, чебуреків.

  • Крок 5

    Цибулю порізати маленькими кубиками і обсмажити на олії до білого кольору.

  • Крок 6

    Гриби перекласти на сковорідку і згасити разом з цибульою півгодини.

  • Крок 7

    Додати часник, посолити, поперчити.

  • Крок 8

    Згасити 5 хвилин.

  • Крок 9

    Перекласти гриби в суху банку і залити зверху олією.

  • Крок 10

    Закрити кришкою.

  • Крок 11

    Грибочки готові, якщо не любите часнику, то готуйте без нього.

  • Крок 12

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: