Загрузка...

Ікра грибна на зиму

Ікра грибна на зиму з опеньків, дуже смачний рецепт, його можете готувати протягом усього грибного сезону. Під час посту з ікри готуйте різні страви, пропоную рецепти з фотографіями. Осіння, золота пора радує нас грибами. Поскладайте опеньків і приготуйте блюдо, ікра грибна на зиму. Її додайте до картоплі, можна готувати підливи, бутерброди, чебуреки з грибів. Дивіться рецепти з фотографіями ікра грибна на зиму.
Ікра грибна на зиму
0
0
06 жов
Інгредієнти:
  • Опеньки - 5 літрів
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Соняшникова олія - 120 мл
  • Часник - 5 зубчиків
  • Сіль, перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Гриби почистити і промити в декількох водах. Поставити на плиту варити, коли закиплять зняти шум і варити 10 хвилин. Воду злити і повторити варіння.

  • Крок 2

    Відкинути гриби на друшляк.

  • Крок 3

    Перемолоти опеньки через м'ясорубку і розділити на дві частини.

  • Крок 4

    Половину грибів покласти в поліетиленові кульки і заморозити, ці гриби знадобляться для підливи, чебуреків.

  • Крок 5

    Цибулю порізати маленькими кубиками і обсмажити на олії до білого кольору.

  • Крок 6

    Гриби перекласти на сковорідку і згасити разом з цибульою півгодини.

  • Крок 7

    Додати часник, посолити, поперчити.

  • Крок 8

    Згасити 5 хвилин.

  • Крок 9

    Перекласти гриби в суху банку і залити зверху олією.

  • Крок 10

    Закрити кришкою.

  • Крок 11

    Грибочки готові, якщо не любите часнику, то готуйте без нього.

  • Крок 12

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: