Загрузка...

Ікра з грибів

У цьому рецепті ікра з грибів, складається не тільки з лісових грибів, там є і печериці. Ікра з грибів не лише смачна закуска, його можна використовувати як напівфабрикат, для інших страв. Готуйте смачні рецепти з нами, дивіться рецепти з фото. Ікра з грибів приготовлена восени, стане в нагоді взимку. Її можна намазувати на хліб, додавати при приготуванні інших страв. Ікру найчастіше готують з лісових грибів, у мене два види грибів, спробуйте і оцініть. Дивіться рецепти з фото ікра з грибів.
Ікра з грибів
0
0
26 вер
Інгредієнти:
  • Печериці - 1 кг
  • Білі гриби - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Соняшникова олія - 50 мл
  • Сік лимона - 30 мл
  • Часник - 2 зубці
  • Сіль
  • Кріп - 5 гілочок
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Печериці промити, просушити і порізати середніми шматочками, їх все одно потім потрібно перемолоти.

  • Крок 2

    Лісові, білі, зварені гриби додати до печериць.

  • Крок 3

    На соняшниковій олії підсмажити гриби, поки не піде волога, приблизно 15 хвилин.

  • Крок 4

    На інший сотейнику підсмажити цибулю порізану півкільцями, до готовності.

  • Крок 5

    У кухонному комбайні подрібнити в кашку гриби з цибулею, додайте сік лимона, сіль і перець.

  • Крок 6

    Грибну ікру розкласти на тарталетки або крекери, прикрасити зеленню. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: