Ікра з грибів

У цьому рецепті ікра з грибів, складається не тільки з лісових грибів, там є і печериці. Ікра з грибів не лише смачна закуска, його можна використовувати як напівфабрикат, для інших страв. Готуйте смачні рецепти з нами, дивіться рецепти з фото. Ікра з грибів приготовлена восени, стане в нагоді взимку. Її можна намазувати на хліб, додавати при приготуванні інших страв. Ікру найчастіше готують з лісових грибів, у мене два види грибів, спробуйте і оцініть. Дивіться рецепти з фото ікра з грибів.
Ікра з грибів
0
0
26 вер
Інгредієнти:
  • Печериці - 1 кг
  • Білі гриби - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Соняшникова олія - 50 мл
  • Сік лимона - 30 мл
  • Часник - 2 зубці
  • Сіль
  • Кріп - 5 гілочок
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Печериці промити, просушити і порізати середніми шматочками, їх все одно потім потрібно перемолоти.

  • Крок 2

    Лісові, білі, зварені гриби додати до печериць.

  • Крок 3

    На соняшниковій олії підсмажити гриби, поки не піде волога, приблизно 15 хвилин.

  • Крок 4

    На інший сотейнику підсмажити цибулю порізану півкільцями, до готовності.

  • Крок 5

    У кухонному комбайні подрібнити в кашку гриби з цибулею, додайте сік лимона, сіль і перець.

  • Крок 6

    Грибну ікру розкласти на тарталетки або крекери, прикрасити зеленню. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: