Рецепти з фото і відео

Печериці смажені

Печериці смажені
-2
0
27 чер
Печериці смажені


Приготовані по оригінальному рецепту печериці смажені, доставлять масу задоволення і зроблять звичне меню більш різноманітним і вишуканим.

Основні інгредієнти:
• Черствий хліб - 200 г;
• Цибуля - 1-2 головки;
• Печериці свіжі - 400 г;
• Масло вершкове - 250 г;
• Сир твердий - 250-300 г;
• Сіль.

Процес приготування:
• Печериці ретельно промиваємо, очищаємо капелюшки від пленочек, обрізаємо корінці
• Нарізаємо маленькими скибочками черствий хліб, додаємо сіль, обсмажуємо на олії до тих пір, поки шматочки не стануть м'яким і придбають золотистий відтінок.
• Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо, відправляємо на окрему підігріту сковороду і обсмажуємо в олії. Дуже важливо стежити за тим, щоб цибуля не пересмажився і не підгорів.
•Очищені і промиті гриби нарізаємо і відправляємо на сковороду, в якій смажиться цибуля.
• Потім до грибів і цибулі додаємо сметану і, ретельно перемішавши, залишаємо на 10 хвилин тушкуватися.
• Після того, як випарується основна частина рідини, додаємо смажений хліб.
• Сир натираємо на крупній тертці.
• Гриби зверху присипаємо тертим сиром і ставимо на маленький вогонь на 5 хвилин. Сковороду на цей час слід накрити кришкою.
• Подавати до столу гриби, краще всього, поки вони гарячі. Смажені печериці можна подавати як окрему страву, прикрасивши зеленню і скибочками помідорів і огірків. Також можна подавати гриби разом з м'ясом, макаронами, відварною картоплею, рисом (можна з будь-якими іншими крупами).
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: