Рецепти з фото і відео

Гриби гливи

Гриби гливи
+1
0
27 чер
Гриби гливи


Доступність даного сорти грибів, дозволяє використовувати гриби гливи цілий рік для приготування різних страв.

Тушковані гриби гливи:
Основні інгредієнти:

• цибуля ріпчаста - 1 шт.
• гриби гливи - 500г
• сметана - 2/3 склянки
• вершкове масло - 2 ст. ложки;
• сир (тертий) - 2 ст. ложки;
• яйце (жовток) - 1 шт.
• нарізана зелень кропу - 2 ст. ложки;
• перець і сіль;
• вода - 2 ст. ложки.

Процес приготування:
• Цибулю ріжемо дрібними кружечками, кладемо в сотейник з вершковим маслом і тримаємо в духовці 3 хвилини. Додаємо нарізані гриби гливи, доливаємо воду, перчимо і солимо. Тушкуємо в печі 2-3 хв на рівні потужності не нижче 700. Потім підвищуємо потужність до 1000, перемішуємо гриби і продовжуємо тушкувати протягом 8-10 хвилин.
• Після цього додаємо сир, сметану, жовток і нарізаний кріп, все перемішуємо і знижуємо потужність до 700, тушкуємо пару хвилин, подавати блюдо гарячим.

Суп з гливи з локшиною
Основні інгредієнти:

• цибуля ріпчаста -1 шт;
• гриби гливи - 200г;
• морква - 1 шт.;
• корінь петрушки - 1 шт.
• вершкове масло 1 ст. ложка;
• курячий бульйон - 4 склянки;
• локшина-100г;
• зелень петрушки;
• сіль.

Процес приготування:
• Нарізаємо кружечками моркву, цибулю і корінь петрушки, відварюємо в бульйоні. Коли овочі будуть майже готові, додати порізані гриби і варимо всі 15 хвилин.
• Додаємо зварену в окремій каструлі локшину, до наших овочів, солимо і перед подачею заправляємо зеленню.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: