Рецепти з фото і відео

Печериці у сметані

Печериці у сметані
0
0
27 чер
Печериці у сметані


Шампіньйон - найбільш поширений гриб, який користується величезною популярністю серед кулінарів з різних країн світу. Блюда з печериць в поєднанні з овочами, м'ясом та іншими продуктами, виходять смачними та поживними. Використання цих грибів у приготуванні різних соусів і підлив робить страву винятковим за своїм смаком. Одним з рецептів приготування блюда з печериць до святкового столу є печериці у сметані.

Тушковані печериці у сметані
Основні інгредієнти:

• свіжі шампіньйони (печериці) - 400-500 гр.
• сметана - 300 гр.
• цибуля ріпчаста - 2 шт.
• яйця - 2 шт.
• борошно - 2 ст. л.
• рослинна олія
• петрушка - 10 гр.
• сіль, чорний перець за смаком

Процес приготування:
• Очистіть і дрібно поріжте цибулю. Обсмажте цибулю на рослинній олії до золотистого кольору. Додайте нарізані шампіньйони і обсмажуйте гриби при максимальній температурі до утворення золотистої скоринки.
• Додайте в сковороду борошно і ретельно перемішайте.
• Збийте сметану і яйця, додайте сіль і чорний перець за смаком і влийте отриману масу в гриби. Безперервно помішуючи, тушкуйте 5-7 хвилин на повільному вогні.
• Готові печериці викладіть на блюдо, прикрасивши порізаною зеленню петрушки.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: