Рецепти з фото і відео

Гриби в сметані

Гриби в сметані
0
0
27 чер
Гриби в сметані


Багато хто з нас люблять ходити в ліс по гриби, готувати з них страви. Гриби прикрашають і святковий і обідній стіл. А гриби в сметані! Яка закуска може зрівнятися з цією? А якщо до грибочкам ще й приготувати м'ясо, і рум'яну картоплю, то кращої закуски до горілочки не придумаєш.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування грибів з м'ясом в сметанному соусі:
•1 кг свинини
• 1 кг грибів (печериць)
• 2 цибулини
• 1 стакан сметани
• 1 склянка борошна
• лавровий лист
• 2 столових ложки рослинного масла
Для гарніру:
• 1,5 кг картоплі
• пучок кропу

Процес приготування:
• М'ясо вимите нарізаємо порційними шматками, солимо, перчимо, потім обсмажуємо на сковороді в рослинному маслі.
• Очищений цибулю, нарізану кільцями, обсмажуємо на рослинному маслі.
• У сотейник викладаємо перший шар м'яса, потім шар цибулі, і чергуємо ці кулі, поки не закінчиться м'ясо.
• Все це перчимо, солимо, додаємо лавровий лист, трохи присипаємо борошном.
• Вливаємо воду на рівні м'яса, додаємо жир, в якому обсмажували м'ясо і ставимо в духовку на годину.
• Тим часом очищаємо печериці, нарізаємо їх пластинами або соломкою.
• Печериці обсмажуємо в сковороді, разом зі сметаною при цьому посоливши і поперчив їх.
• Обсмажені гриби в сметані додаємо до м'яса і тушкуємо ще 30 хвилин в духовці.
• В якості гарніру використовуємо картопляне пюре.
• При подачі до столу на тарілку викладаємо картопляне пюре, шматочок м'яса і зверху поливаємо грибами і соусом, посипаємо дрібно нарубаною зеленню.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: