Рецепти з фото і відео

Фаршировані гриби

Фаршировані гриби
+1
0
25 чер
Фаршировані гриби


Я дуже люблю гриби, але сама їх до жаль, не збираю, а купую на ринку і готую з грибами дуже багато різних страв. Найбільше мені подобатися фаршировані гриби, звичайно ж печериці. Приготувати їх не складно, а ось їх смак, аромат і зовнішній вигляд нікого не залишить байдужим. Приготуйте печериці фаршировані сиром і порадуйте рідних і близьких творінням своїх рук.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування фаршированих грибів:
•15 -20 печериць середнього розміру
•пів лимона
Для начинки:
• 200 г твердого сиру
• 2 солодких перцю
• пучок зеленої петрушки
• 2 яйця для кляру
• 150 г панірувальних сухарів або натертої сухої булки
• сіль, перець за смаком
• трішки вершкового масла
• 2 зубчики часнику
Для прикраси:
• листочки салату
• зелень кропу за бажанням
• помідори черрі

Процес приготування:
• Чистимо печериці, акуратно, щоб не пошкодити капелюшки, вирізаємо ніжки.
• Капелюшки печериць злегка солимо і збризкуємо віджатим соком лимона.
• Ніжки нарізаємо дрібними кубиками.
• Червоний солодкий перець миємо, видаляємо плодоніжки, перегородки і нарізаємо дрібними кубиками.
• Очищений часник пропускаємо через часникодавку.
• Зелень петрушки моєму, струшуємо від води, подрібнюємо.
• Твердий сир натираємо на дрібній тертці.
• На сковороді в розігрітому вершковому маслі обсмажуємо ніжки грибів з подрібненим солодким перцем протягом 3 -5 хвилин.
• Тертий сир, подрібнений часник, обсмажені ніжки грибів, і кубики перцю, подрібнену зелень акуратно перемішуємо.
• Яйця ретельно збиваємо з сіллю і перцем.
• Підготовлені капелюшки грибів мачає в яєчної суміші, потім обвалюють у панірувальних сухарях.
• У капелюшки печериць викладаємо приготовлену раніше начинку з твердого сиру, грибів, перцю і зелені петрушки.
• Капелюшки грибів, фаршировані начинкою, акуратно викладаємо в змащену вершковим маслом і плоску глибоку форму для запікання.
• Духовку розігріваємо до температури 200 градусів і запікаємо наші грибочки до моменту, коли розплавиться сир і злегка зарум'яниться.
• Сервіроване блюдо вистилаємо листям салату і викладаємо на них запечені фаршировані капелюшки печериць.
• Приготовану страву прикрашаємо й подаємо до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: