Google
загрузка...

Гливи рецепт

Додано: 25-06-2013, 17:10
Приготовлено: 3140

Автор:

kulinarki2
kulinarki2
Рейтинг:
сподобалось

Смачно ?

+9
Гливи рецепт


Гливи є найціннішим їстівним грибом, який вирощується в багатьох країнах світу. Ці гриби дуже невибагливі, причому дають дуже високий врожай. Його відмінний смак зробив цей гриб улюбленим у гурманів. Для гарного росту грибів необхідна висока вологість, інакше гриби висихають, не досягаючи хороших розмірів. Існує безліч видів грибів, але найпоширеніший вид - це устричний гриб, він знайомий нам усім, так як його вирощують найчастіше. У глив на відміну від печериць відкрите плодове тіло, пори з легкістю розсіюються, тому гриби можуть викликати сильну алергію. Людям, які страждають алергією краще з такими грибами не стикатися. Гливи відносяться до таких грибів, які не потребують попереднього відварювання. А готувати їх потрібно не більше 15 хвилин. Якщо їх пересмажити, то більшість їх корисних властивостей зникнуть, а на смак вони стануть нагадувати гуму. В даний час гливи стали дуже доступні, їх продають у всіх магазинах, і на всіх ринках. Тому гливи рецепт приготування, яких представлений в кулінарних книгах, можна чудово використовувати на свята. Гливи чудово підійдуть як гарнір до будь-якої страви.

Інгредієнти для приготування:
• 500 грам грибів глив
• дві великих цибулини
• сіль
• чорний мелений перець
• зелень кропу і петрушки
• кілька столових ложок рослинного масла

Спосіб приготування салату:
• гриби гливи добре промити в холодній воді, трохи обсушити серветкою , нарізати невеликий соломкою
• цибулини очистити, промити і нарізати кубиками
• сковороду добре розжарити і налити на неї рослинне масло, викласти цибулю і обсмажити три хвилини на середньому вогні
• до смаженій цибулі викласти гливи, посолити, поперчити
• гливи обсмажити близько п'ятнадцяти хвилин до повної готовності
• в кінці смаження можна додати в гриби кілька ложок сметани і трохи зелені. Сметана додасть страві більш ніжний смак. Ця піджарка відмінно підійде до відварного рису або картопляного пюре. Приємного апетиту!

Кількість думок від користувачів (0)
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм Нікнеймом.

Ця дія доступна тільки зареєстрованим користувачам

Щоб мати можливість:
Завести віртуальну кулінарну книгу,
Спілкуватися з авторами рецептів та іншими користувачами,
Готувати смачні та корисні страви з фото рецептами,
Ділитися власними рецептами і багато іншого!

Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на сайт.