Вхід

Використовуйте для входу один з Ваших акаунтів соціальних мереж

АБО

» » » Гливи рецепт
0

Гливи рецепт

Гливи рецепт

Добавлено: 25-06-2013, 17:10

Приготували: 4685 разів

Теги: Гливи, рецепт

Категорія: Гриби

Додати в кулінарну книгу

Описання страви:

Гливи рецепт


Гливи є найціннішим їстівним грибом, який вирощується в багатьох країнах світу. Ці гриби дуже невибагливі, причому дають дуже високий врожай. Його відмінний смак зробив цей гриб улюбленим у гурманів. Для гарного росту грибів необхідна висока вологість, інакше гриби висихають, не досягаючи хороших розмірів. Існує безліч видів грибів, але найпоширеніший вид - це устричний гриб, він знайомий нам усім, так як його вирощують найчастіше. У глив на відміну від печериць відкрите плодове тіло, пори з легкістю розсіюються, тому гриби можуть викликати сильну алергію. Людям, які страждають алергією краще з такими грибами не стикатися. Гливи відносяться до таких грибів, які не потребують попереднього відварювання. А готувати їх потрібно не більше 15 хвилин. Якщо їх пересмажити, то більшість їх корисних властивостей зникнуть, а на смак вони стануть нагадувати гуму. В даний час гливи стали дуже доступні, їх продають у всіх магазинах, і на всіх ринках. Тому гливи рецепт приготування, яких представлений в кулінарних книгах, можна чудово використовувати на свята. Гливи чудово підійдуть як гарнір до будь-якої страви.

Інгредієнти для приготування:
• 500 грам грибів глив
• дві великих цибулини
• сіль
• чорний мелений перець
• зелень кропу і петрушки
• кілька столових ложок рослинного масла

Спосіб приготування салату:
• гриби гливи добре промити в холодній воді, трохи обсушити серветкою , нарізати невеликий соломкою
• цибулини очистити, промити і нарізати кубиками
• сковороду добре розжарити і налити на неї рослинне масло, викласти цибулю і обсмажити три хвилини на середньому вогні
• до смаженій цибулі викласти гливи, посолити, поперчити
• гливи обсмажити близько п'ятнадцяти хвилин до повної готовності
• в кінці смаження можна додати в гриби кілька ложок сметани і трохи зелені. Сметана додасть страві більш ніжний смак. Ця піджарка відмінно підійде до відварного рису або картопляного пюре. Приємного апетиту!
kulinarki2



Коментарі (0)

Додати коментар:
Якщо ви приготували це блюдо - напишіть що, у Вас вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш докладно!

Ця дія доступна тільки зареєстрованим користувачам

Щоб мати можливість:
Завести віртуальну кулінарну книгу,
Спілкуватися з авторами рецептів та іншими користувачами,
Готувати смачні та корисні страви з фото рецептами,
Ділитися власними рецептами і багато іншого!
або