Рецепти з фото і відео

Страви смачні пісні

Страви смачні пісні
0
1
25 чер
Страви смачні пісні


Коли приходить час Великого Посту, доводиться вдаватися до винахідливості. Їсти хочеться, як і раніше смачно, але про багатьох повсякденних інгредієнтах потрібно забути. Така думка існує, що пісна їжа не така смачна, як звичайна. Це абсолютна неправда. Головне, підібрати рецепти, які вам принесуть задоволення під час приготування їжі. Я, напевно, знаю, що пісні страви смачні, просто не всі господині виявляють бажання дати волю фантазії. Без м'яса багато приголомшливих страв. Зверніть увагу на гриби в глиняних горщиках. Готуються вони годину або трохи більше, але яке цікаве, ароматне і апетитне постої страва виходить. Пальчики оближеш.

Для приготування страви потрібно:
• 450 г маринованих опеньків
• 450 г печериць
• 250 г твердого сиру
• 250 г сметани
• 120 г борошна
• 50 мл води
• 1 яйце
• 3 ст. л. вершкового масла
• 3 ст. л. соняшникової олії
• 1 цибулина
• 3 зубчики часнику
• Пучок зеленого цибулі
• Сіль
• Перець

Спосіб приготування:
• Насамперед потрібно приготувати гриби. Банку з маринованими опеньками відкрийте і викиньте гриби на друшляк, щоб стекла рідина. Гриби почистіть, помийте і покладіть обсихати.
• Розігрійте сковороду і влийте в неї рослинне масло. У сковороду викладіть печериці і опеньки, зробіть середній вогонь. Цибулю і часник треба почистити, подрібнити і додати до грибів. Поперчіть і посоліть вміст сковороди і смажте до готовності. Тим часом зелений лук помийте, наріжте дрібними шматочками, покладіть в сковороду і зніміть її з вогню.
• Приготуйте горщики. Всередині їх треба змастити вершковим маслом і викласти в них гриби. На гриби кладіть сметану, поперчіть, але не перемішуйте. Потім натріть сир на крупній тертці і викладіть його поверх сметани.
• Готуємо коржі. Просійте борошно, зробіть маленьку лунку, розбийте яйце і перемішайте. Додайте в борошно сіль, воду, вимісити тісто і поставте його на 20 хвилин.
• Після того як тісто підніметься трошки, розділіть його на 3 частини і розкачайте коржі. Цими коржами треба накрити горщики. Не забудьте тісто проколоти виделкою, щоб не позурилося.
•Розігрійте духовку до 180° С. Змастіть коржі вершковим маслом. Надсилайте горщики разом з коржиками в духовку на 45 хвилин. Якщо за цей час корж не пропеклась, то печіть трохи більше. Все залежить від духовки.
• Страва готова! Подавати його потрібно в горщиках, не знімаючи коржів.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
2 грудня 2013 15:33
- 0 +
Мабуть смачна страва, треба буде спробувати. Дякую за рецепт!
Однак автор мабуть не знає, що під час Великого посту (наскільки мені відомо) не можна вживати продукти тваринного походження, до яких зокрема належить твердий сир, сметана, вершкове масло, яйця, а також не завжди можна олію. Так що страву аж ніяк не можна назвати пісною.
Меню повара
Перейти до меню повара: