Рецепти з фото і відео

Рецепти гливи

Рецепти гливи
+1
0
25 чер
Рецепти гливи


Смажені гриби. Це завжди було смачно і корисно. Для приготування таких грибів є різні рецепти гливи найкращі з них. Гливи це такі гриби, які не потрібно попередньо відварювати. А на їх приготування йде менше 10-15 хвилин. Але при смаженні необхідно бути дуже уважним, тому якщо їх занадто довго тримати на вогні, то вони зіпсуються, втратять свої корисні властивості і смак, і стануть «гумовими».
Гливи це великі гриби, їх шапочка темно-коричневого кольору, а коли вони дозрівають - вона світлішає. Гливи не поступаються по своїй корисності навіть печерицям, а за результатами досліджень, вони навіть корисніше їх.
У магазинах і на ринках гливи вже давно стали продаватися і їх не важко знайти. Та й ціна на них дуже доступна. Тому домогосподарки купують їх, що б готувати найрізноманітніші страви: супи, салати, соуси і пр. Але частіше і простіше всього їх просто смажити. Виходить смачно і корисні властивості зберігаються по максимуму.
У цій статті поговоримо про смажених вешенках, які чудово підійдуть на обід або вечерю, як гарнір майже до будь-якої страви.

Інгредієнти для Рецепти вешенкиРецепты гливи:
• 500 грамів глив,
• 2 штуки ріпчастої цибулі великого розміру,
• Чорний мелений перець за смаком,
• Сіль за смаком,
• Рослинну олію.
• Зелень петрушки або кропу,

Рецепт приготування смажених глив:
• В першу чергу промийте всі гливи під проточною водою. Потім трохи обсушіть їх.
• Коли гливи висохнуть наріжте їх на тонку соломку, товщиною приблизно 1 см
• Тепер візьміть ріпчасту цибулю і наріжте його на невеликі кубики.
• Потім розігрійте сковороду на вогні. Налийте в неї олію, покладіть цибулю. Підсмажуйте цибулю протягом 2-3 хвилин на середньому вогні, постійно перемішуючи.
• Коли цибуля трошки обсмажитися покладіть до нього гливи, потім додайте перець і сіль за смаком.
• Як було сказано вище, гливи необхідно смажити протягом 10-15 хвилин.

Коли дожарите, додайте до глива дві столові ложки сметани і посипати зверху зеленню.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: