Фрікасе з грибів

Фрікасе з грибів
0
0
25 чер
Фрікасе з грибів


Інгредієнти для приготування :

• 500 грам грибів
• 60 грам вершкового масла
• 50 грам борошна
• Одна столова ложка рубаної петрушки
• Чорний перець і сіль
• Лимонний сік
• Один курячий жовток
• Дві склянки телячого бульйону
• ½ склянки сухого білого вина

І так приступаємо:

• Ретельно промиваємо гриби, сушимо їх, а потім чистимо і нарізаємо шматочками. Розтоплюємо три столові ложки вершкового масла на сковорідці, а потім обсмажуємо на неї 15 хвилин гриби. Тепер розм'якшуємо решту вершкове масло в маленькій каструлі.

• Просіваємо туди борошно, все перемішуємо і прогріваємо на вогні. Потім вливаємо туди телячий бульйон з білим сухим вином. Варимо близько 15 хвилин соус, іноді його помішуючи.

• Тепер засипаємо туди гриби, знову все перемішуємо і знімаємо соус з вогню. Вводимо в нього яєчний жовток, приправляємо перцем, сіллю і лимонним соком. Після цього посипаємо фрікасе петрушкою і подаємо до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: