Рецепти з фото і відео

Полуниця

Полуниця
0
0
24 чер
Полуниця


Основний інгредієнт десерту - заморожена полуниця. За бажанням можна використовувати інші ягоди та фрукти. Домашнє морозиво, набагато смачніше покупного. Крім того, воно відмінно освіжає.

Основні інгредієнти:
• Заморожена полуниця 250 грамів;
• Вершки 300 мл;
• Коричневий цукор 150 грам;
• Ваніль в стручках 1 шт.

Процес приготування:
• Для початку додамо цукор у вершки і все добре перемішати.
• Разрежем стручок ванілі уздовж навпіл і додамо до вершків. Тепер нагріємо суміш в каструльці. Доведемо до кипіння і залишимо на невеликому вогні на 5 хвилин.
• Після цього дістаємо ваніль. Ложкою очистимо стручок від насіння. Додамо їх до вершків.
• Даємо суміші трохи охолонути. Приберемо вершки охолоджуватися в морозильну камеру. Вони повинні стати досить холодними, але не твердими.
• Перекладемо охолоджені вершки в блендер. Додаємо до них полуницю (попередньо не розморожуємо) і все добре збиваємо. В результаті повинні отримати однорідну масу.
• Отриману суміш заморозимо, попередньо розділивши на порції. Інакше доведеться подавати як морожений полуничний торт. Перед подачею на стіл заливаємо варенням, розтопленим шоколадом або будь-яким сиропом.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: