Рецепти з фото і відео

Курага калорійність

Курага калорійність
0
0
24 чер
Курага калорійність


Сухофрукти являють собою повністю натуральний продукт, який не містить барвників, нітритів і штучних добавок. курага калорійність якого дуже висока, це ті ж самі фрукти, тільки без води. Звичайно, деяка частина вітамінів втрачається при сушінні, але тільки частина. Однак, мікроелементи, такі як кальцій, натрій і магній залишаються повністю. Тому сухофрукти - це справжнє джерело корисних речовин. Кілька плодів кураги може втамувати добову дозу калію і заліза. З'їдаючи в день, по кілька штук кураги або чорносливу допоможуть вам забути про проблеми з кишечником назавжди. Лікарі раджу при дотриманні дієти включати в раціон курагу та інші сухофрукти. Вже через кілька днів такої дієти ви помітите як посвіжішає обличчя, нігті стануть міцнішими, а волосся густіше. Все це завдяки кальцію. Вміст білків, жирів, вуглеводів і звичайно ж калорійність сухофруктів змінюється залежно від умов приготування, від способу приготування, також від рецептури і специфікою технології виробництва. Приблизно в абрикосах міститься 272ккал, але так як ці цифри не точні, то складаючи свій раціон не забувайте, що ніколи результат не буде точним.

Рецепт приготування курки з курагою
Вам знадобляться такі продукти:

• одна велика курка
• 200-250 грам кураги
• одна головка часнику
• приправа карі, приправа для курки
• трохи соєвого соусу
• рослинна олія

Спосіб приготування курки:
1. замаринувати курку за кілька годин до готування, краще на ніч
2. добре змастити тертим часником зовні і всередині
3. полити соєвим соусом і посипати приправою каррі
4. добре закрити кришкою і залишити маринуватися
5. За 20 хвилин до запікання помити курагу і залити окропом на десять хвилин
6. дрібно нарізати часник і курагу, все змішати і начинити курку
7. змастити деко олією і покласти курку
8. намазати її рослинним маслом і натерти приправою для курки
9. Запікати протягом години при температурі 170 градусів, необхідно для кращого смаку, поливати соком з дека
10. Якщо курка маленька, то час запікання слід скоротити до сорока хвилин
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: