Рецепти з фото і відео

Курага користь або шкода

Курага користь або шкода
0
0
24 чер
Курага користь або шкода


Тільки незрілий плід має кислий смак. Як з'ясувалося, справжня курага на ринку існує. курага користь і шкода якої ми з'ясуємо в цій статті, хоча і виглядає красиво, однак, трохи кислить, і немає аромату, який існує у абрикоса і урюку. Це говорить про те, що плоди зняли з дерева недозрілим. Це ті плоди, які мають темний колір, висушені, частіше всього їх у нас продають разом з кісточками. Але те, що нам зустрічається в магазинах, зовсім відрізняється. Ця курага мала аромат, була дуже м'якою, м'ясистої, темно. Чому курага має такий яскравий помаранчевий колір? У зв'язку з тим, що недозрілі плоди піддаються обробці сіркою. В кімнаті розвішують урюк, потім запалюють сірку. Так плоди піддаються сірчаної обробці. Це дозволяє урюку зберігати гарний помаранчевий колір. Чому на виробництві почали застосовувати таку технологію? Просто ніякої черв'як не стане це є. Обробка зберігає врожай не тільки від шкідників, але і дозволяє зберегти смак, колір і термін придатності. Технології, які застосовуються під час сушіння помаранчевої кураги, дозволяють доставляти її на продаж набагато швидше, ніж при екологічно чистої сушінню. Курага, яка піддається сушінню сірої, буває від жовтого до оранжевого кольору. У помаранчевої кураги майже повністю відсутній запах.. У темній кураги присутній запах абрикос або сушеної дині і він солодкий. Чим солодший, тим натуральніше. Головне, те, що у плодів, які обробили сірої неможливо дізнатися термін придатності. Вони можуть лежати скільки завгодно часу, а свій колір не втратити. Веселе, літнє блюдо з сухофруктів.

Суміш з горіхів, кураги, родзинок, меду та лимона.
Склад рецепта блюда:
• 150 грам меду
• 100 грам кураги
• один великий лимон
• 100 грам родзинок
• 100 грам ядер волоських горіхів

Спосіб приготування страви:
• Поганий настрій в очікуванні холодів можна пережити тільки завдяки міцному імунітету. Підвищувати імунітет рекомендують за допомогою простого і смачного рецепта. Для цього достатньо змішати горіхи, курагу, родзинки, мед і лимон. Завдяки такій підтримці здоров'я вам гарантовано. Допоможе вона і людям з проблемами серця, аритмії, так як в абрикосах міститься велика кількість калію. Приготувавши такий вітамінний коктейль, можна підвищити низький гемоглобін, нормалізувати тиск. Приймати таке «ліки» краще вранці до їжі по чайній ложечці.
• Якщо у вас алергія на який-небудь компонент із суміші, то можна його замінити або вживати продукт в малих кількостях.
• Лимон помити милом та обдати окропом. За рахунок окропу лимон швидше віддасть свій аромат. Курагу і родзинки потримати трохи в теплій воді і промити проточною. Ядра волоських горіхів, курагу, родзинки і лимон перемолоти і змішати з медом. Заповнити скляну тару таким "ліками" і помістити в холодне місце.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: