Рецепти з фото і відео

Курага корисні властивості

Курага корисні властивості
0
0
24 чер
Курага корисні властивості


Не завжди вживання кураги може позитивно позначитися на здоров'ї. Заборонено їсти курагу хворим на цукровий діабет (в куразі до 84% цукру). А ось свіжі плоди небажані при гастриті з підвищеною кислотністю шлункового соку. Також вони можуть негативно позначитися на здоров'ї тих, у кого виразкова хвороба шлунка і дванадцятипалої кишки, курага корисні властивості якого може, лікує багато хвороб, але краще не лікуватись урюком при захворюваннях печінки і панкреатиті. Важливо не забувати, що провітамін А, який міститься в абрикосах не засвоюється при захворюваннях щитовидної залози. За таких випадках хворим краще призначати чистий вітамін А у вигляді ліків. Не можна їсти урюк і курагу, на голодний шлунок, а тим більше, натщесерце, а ще після шашлику, плову або інший важко засвоювання їжі. Ніколи після абрикосів не пийте холодну воду - відкриється пронос. Тим, хто любить їсти горіхи з кісточок важливо пам'ятати, що серед тисяч сортів абрикос, є такі, насіння яких можуть містити небезпечна отрута - синильну кислоту. Ця отрута може викликати сильне отруєння. Добова доза 100-150 грам сухофруктів забезпечує регулярний стілець.

При запорах курага дуже корисна. Можна використовувати такі кошти. 1) По 300 грам інжиру, ягід чорносливу і кураги пропустіть через м'ясорубку, додайте сто грам меду і 50 грам порізаного алое. Приймайте по одній столовій ложці, намазавши на шматок чорного хліба, два рази в день: вранці натщесерце за сорок хвилин до їжі, потім великим запити великою кількістю води. Перед сном випийте одну склянку одноденного кефіру.

Рецепти пирога з курагою
Вам знадобиться:

• борошно - трохи більше склянки полустакана
• цукор - півсклянки склянки
• курага - 500 грам
• яйце - 3 штуки
• яйце для змащування - 1 штука
• лікер - 2 столові ложки

Спосіб приготування:
1. Курагу відібрати, вимити, а потім полити лікером і залишити ненадовго.
2. Яйця збити з цукром на водяній бані, потім зняти з вогню і продовжувати гарненько збивати, необхідно охолодити масу до кімнатної температури
3. додати курагу і добре перемішати.
4. Потім додати борошно, змішати, викласти тісто на змащене маслом, злегка посипаний борошном деко, змастити поверхню пирога збитим яйцем
5. випікати сорок хвилин при температурі 200 градусів.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: