Рецепти з фото і відео

Ніжне морозиво мангове

Ніжне морозиво мангове
+1
0
24 чер
Ніжне морозиво мангове


Інгредієнти:

• Молоко - 2л
• Мука кукурудзяна - 2 ст. ложки (з гіркою)
• Желатин - 1 ст. ложка
• Цукор - 1,5 склянки
• Вершки свіжі жирні - 2 склянки
• Сік манго - 1 ст. ложка
• Холодне Молоко - 1 стакан
• Мангове Пюре - 2 склянки
• Вершки збиті - 1 стакан
• Цукор - 1/2 склянки

Приготування:

• Молок доводиться до кипіння і 15 хвилин кип'ятити при періодичному помішуванні.
• Кукурудзяна мука розводиться в склянці холодного молока і залишають для набухання.
• У кипляче молоко додається 1,5 склянки цукру - перемішується до розчинення.
• Потім додається молочно-кукурудзяна суміш при постійному помішуванні до повторного закипання молока - все кип'ятити не більше 5 хвилин і знімається з вогню.
• Желатин заливають трьома столовими ложками води і залишають на 5 хвилин для набухання.
• Потім підігрівають на слабкому вогні до повного розчинення желатину (не доводити до кипіння!).
• Готовий желатин додається в охолоджене кип'ячене молоко і ретельно перемішується.
• Охолоджена молочна маса виливається в неглибоку ємність, накривається кришкою і заморожується до застигання.
• Застиглу масу збивають до одержання м'якої вершкової маси.
• Мангове пюре, збиті вершки і 1/2 склянки цукру, сік манго змішуються (злегка збити!) до однорідної маси, яку потім обережно вводиться морозиво.
• Всі знову ставиться в морозильну камеру для заморожування.
• Готове морозиво подається з солодкими соусами (можна нарізати кубиками або сформовать кульки, використовуючи спеціальну ложку для морозива).
• Мангове морозиво виходить дуже ніжним і ароматним. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: