Прості чебуреки

Прості чебуреки


Дуже смачненькі чебуреки які так часто продають на вулицях. Але що може бути краще, ніж приготувати самим в домашніх умовах. Існує безліч рецептів чебуреків. Тому ми надаємо Вам кілька смачних з них. Готуємо будинку це смачний і простий рецепт без витрат!
Прості чебуреки
0
0
19 лют
Інгредієнти:
  • 300 грам пшеничного борошна
  • Пів чайної ложки сухих дріжджів
  • Сіль
  • 700 грам м\'ясного фаршу
  • Трошки зеленого цибулі
  • Три репчатых лука
  • Свіжа зелень петрушки або кропу
  • 100 грам твердого сиру
  • Чорний перець (мелений)
  • Приправа
  • Деко
  • Одне куряче яйце
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нагріваємо склянку води до теплого стану і виливаємо її в глибоку миску. Розчиняємо в ній дріжджі.

  • Крок 2

    Потім засипаємо пшеничне борошно, трошки солі і починаємо місити тісто.

  • Крок 3

    Після ставимо його в тепле місце на 20 хвилин, що-б воно набрякли. Потім дістаємо, знову перемішуємо і знову ставимо в тепле місце на сорок хвилин.

  • Крок 4

    У цей час починаємо готувати начинку для чебуреків.

  • Крок 5

    Викладаємо в глибоку миску фарш. Чистимо ріпчаста цибуля, дрібно подрібнюємо його і кладемо до фаршу.

  • Крок 6

    Потім миємо зелену цибулю, зелень кропу або петрушки, нарізаємо їх дрібно і кладемо туди ж. Виливаємо в миску півсклянки води. Починаємо все перемішувати.

  • Крок 7

    Після посипаємо за смаком приправою, сіллю і сірчаним меленим перцем.

  • Крок 8

    Ще раз все ретельно перемішуємо. Тепер беремо готове тісто і ділимо його на розміром з кулак кола. Розкачуємо акуратно пласт з кола кладемо його на деко.

  • Крок 9

    Кладемо в середину його м'ясну начинку. Але залишаємо десять сантиметрів порожнього місця на краях. Тепер збираємо краю гармошкою у всередину.

  • Крок 10

    Розбиваємо куряче яйце в чашку. Збиваємо його і змащуємо їм краю відкритого чебурека.

  • Крок 11

    Розігріваємо заздалегідь духовку до 220 градусів. Ставимо деко в духовку. У цей час натираємо на дрібній тертці твердий сир.

  • Крок 12

    Коли почне рум'яниться чебурек, дістаємо його з духовки, посипаємо сиром і ставимо назад пектися до повної готовності. Після дістаємо, розрізаємо кожен на чотири частини і подаємо дуже смачний відкритий чебурек до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: