Загрузка...

Прості чебуреки

Прості чебуреки


Дуже смачненькі чебуреки які так часто продають на вулицях. Але що може бути краще, ніж приготувати самим в домашніх умовах. Існує безліч рецептів чебуреків. Тому ми надаємо Вам кілька смачних з них. Готуємо будинку це смачний і простий рецепт без витрат!
Прості чебуреки
0
0
19 лют
Інгредієнти:
  • 300 грам пшеничного борошна
  • Пів чайної ложки сухих дріжджів
  • Сіль
  • 700 грам м\'ясного фаршу
  • Трошки зеленого цибулі
  • Три репчатых лука
  • Свіжа зелень петрушки або кропу
  • 100 грам твердого сиру
  • Чорний перець (мелений)
  • Приправа
  • Деко
  • Одне куряче яйце
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нагріваємо склянку води до теплого стану і виливаємо її в глибоку миску. Розчиняємо в ній дріжджі.

  • Крок 2

    Потім засипаємо пшеничне борошно, трошки солі і починаємо місити тісто.

  • Крок 3

    Після ставимо його в тепле місце на 20 хвилин, що-б воно набрякли. Потім дістаємо, знову перемішуємо і знову ставимо в тепле місце на сорок хвилин.

  • Крок 4

    У цей час починаємо готувати начинку для чебуреків.

  • Крок 5

    Викладаємо в глибоку миску фарш. Чистимо ріпчаста цибуля, дрібно подрібнюємо його і кладемо до фаршу.

  • Крок 6

    Потім миємо зелену цибулю, зелень кропу або петрушки, нарізаємо їх дрібно і кладемо туди ж. Виливаємо в миску півсклянки води. Починаємо все перемішувати.

  • Крок 7

    Після посипаємо за смаком приправою, сіллю і сірчаним меленим перцем.

  • Крок 8

    Ще раз все ретельно перемішуємо. Тепер беремо готове тісто і ділимо його на розміром з кулак кола. Розкачуємо акуратно пласт з кола кладемо його на деко.

  • Крок 9

    Кладемо в середину його м'ясну начинку. Але залишаємо десять сантиметрів порожнього місця на краях. Тепер збираємо краю гармошкою у всередину.

  • Крок 10

    Розбиваємо куряче яйце в чашку. Збиваємо його і змащуємо їм краю відкритого чебурека.

  • Крок 11

    Розігріваємо заздалегідь духовку до 220 градусів. Ставимо деко в духовку. У цей час натираємо на дрібній тертці твердий сир.

  • Крок 12

    Коли почне рум'яниться чебурек, дістаємо його з духовки, посипаємо сиром і ставимо назад пектися до повної готовності. Після дістаємо, розрізаємо кожен на чотири частини і подаємо дуже смачний відкритий чебурек до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: