Рецепти з фото і відео

Чебуреки

Чебуреки
+3
0
14 лип
Чебуреки


Я не дуже куховарити (я більше люблю їх є вироби з тіста вже готові), але деякі страви все ж, роблю. Як готувати на домашній кухні чебуреки зараз і піде мова. Адже дуже сильно позначилися національно-георафические особливості, і коли живеш на Кавказі, не обходишся без хінкалі, чебуреки, хачапурі та ін.

Інгредієнти:
• Баранина-500 г
• Борошно - 1 кг
• Олія рослинна рафінована - 100мл
• Цибуля-2 головки
• Часник, кріп, кінза
• Сіль, мелений перець

Приготування:
• Заварюємо борошно слабосоленим окропом, замішуємо тісто.
• Мелемо баранину на м'ясорубці, обсмажуємо, додаємо сіль, перець і дрібно нарізану цибулю. У готовий фарш примешаем дрібно порізаний часник і зелень.
• Тісто ділимо на шматочки і розкачуємо 2 міліметрів в товщину.
• Укладаємо в «конверти» фарш, защипуємо краю і смажимо.
Чебуреки можна подавати з будь-яким національним кавказьким соусом, наприклад з ткемалі або тузлуком.
Те, страва, що ви самостійно приготуєте у себе вдома, буде набагато корисніше і смачніше, ніж продається під назвою «чебурек» в різних точках громадського харчування.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: