Рецепти з фото і відео

Тісто для чебуреків

Тісто для чебуреків
+5
0
14 лип
Тісто для чебуреків


Ось один з варіантів приготування простого тіста для чебуреків. Адже правильно приготоване тісто для чебуреків стане половиною успіху у страви. А це тісто легко і швидко готується. Чебуреки з нього виходять соковитими, тануть у роті.

Інгредієнти
• Борошно - 4 склянки
• Тепла вода - 300 мл
• Яйце - 1 штука
• Рослинна рафінована олія - 1 столова ложка
• Сіль - приблизно пів чайної ложки.

Приготування
• У посуд налити води, покласти в неї масла і солі. Поставити солоно-олійну суміш на вогонь і довести її до кипіння. Не прибираючи з вогню, засипати півсклянки борошна, дати заваритися, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудки. Прибрати борошняну масу з вогню і дати їй повністю охолонути.
• У остиглу борошняну масу додати яйце і перемішати. Помалу засинати залишки борошна і замісити тісто. Приготоване тісто має бути пружним і легко відділятися від рук.
• Тепер залишити тісто і дати йому підійти, приблизно, півтори години. Під час настоювання потрібно кілька разів зробити обминку.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: