Рецепти з фото і відео

Чебуреки. Рецепт приготування

Чебуреки. Рецепт приготування
0
0
14 лип
Чебуреки. Рецепт приготування


Самими смачними будуть чебуреки, які приготували при вас, а не ті чебуреки, які розігріли в мікрохвильовці. Але чебуреки, рецепт приготування яких буде вам запропонований, один з таких смачних і простих рецептів, адже краще всього, якщо ці самі смачні чебуреки приготовані вдома.

Інгредієнти
• Вода - близько 160 мл
• Рослинна олія
• Яйце куряче - 1шт
• Цукор - 1/2 ст. л.
• Сіль - 1 ч. л
• Горілка - 20 мл

Приготування
• Налити в склянку води і долити до повного склянки рослинного масла. У рідину додати яйце, цукор, сіль і горілку.
• Замісити круте тісто з борошном і поставити в холод на 1 годину. Можна залишити до 1,5год.
• Можна взяти третю частину склянки холодної води і третю частину крутого окропу. Якщо частину борошна заварити окропом, то чебуреки будуть в пупиришек.
• Тонке розкотити тісто товщиною близько 2 мм На середину його викласти м'ясний фарш і защипати одержаний чебурек по краю. Виліплені чебуреки смажити в жирі.
• Якщо замість фаршу брати картоплю, то вийдуть “чебурята” - чебуреки з картоплею.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: