Рецепти з фото і відео

Чебуреки з м'ясом

Чебуреки з м
+3
0
14 лип
Чебуреки з м'ясом


Гарячі і соковиті чебуреки! Це блюдо кавказької кухні дуже популярно і його по праву вважають однією з смачних закусок. Приготувавши рідним чебуреки з м'ясом ви завжди порадуєте домочадців. Ось один з південних рецептів таких чебуреків.

Інгредієнти
Тісто:
• Борошно - 2 склянки
• Вода, бажано тепла - 0,75 склянки
• Горілка -20 мл
.• Яйце куряче - 1 штука
• Олія рослинна рафінована рослинна - 1 столова ложка
• сіль - пів чайної ложки
Начинка:
•Фарш - 500 грам
• Цибулини, середніх розмірів - 2 штуки
• Вода - 50 мл
.• Сіль, спеції - за смаком.

Приготування
• У воду додати солі і масла, і все це закип'ятити. У киплячу воду додати одну четверту частину склянки борошна і розмішати. Заважати треба до тих пір, поки не вийде суміш без жодних грудок. Це важливо, якщо ви хочете приготувати смачні чебуреки!
• До залишків борошна додати горілку, яйце і вимісити тісто. Замішане тісто має стати пружним, пружинистим і повинне легко відставати від рук. Щоб підійшло тісто залишити на годину-півтори.
• Цибулю порізати, додати солі, перцю і добре розім'яти до отримання однорідної маси. До цибулі додати фаршу і трохи теплої води.
• Розкачати тісто невеликими частинами товщиною близько 1 мм За допомогою тарілки зробити з тіста круг. Одну половину кола рівномірно заповнити фаршем, накрити другою половиною і защипати краї чебурека.
• Налити в сковороду олії. Близько 2-3 див. В цій олії смажити чебуреки з м'ясом, поки скоринка не підрум'яниться до світло-коричневого кольору.
• Після того, як чебуреки підрум'янилися, їх можна знімати зі сковороди і кликати гостей. Чебуреки готові.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: