Рецепти з фото і відео

Як варити каву

Як варити каву
0
0
04 лип
Як варити каву


Якщо ви кавоман, то вам сюди! Давайте розберемося в простому, але все-таки спірному питанні, як варити каву і який спосіб є дійсно правильним. На це питання відповісти однозначно вкрай складно, адже спосіб приготування цього напою залежить від того, який у результаті ви хочете отримати напій. І правила приготування можна розглядати виключно з міркування приналежності того чи іншого каву до національних традицій різних народів. Так, існує каву по-турецьки, по-російськи, по-арабськи і т.д. і правила можна розглядати виключно з цієї точки зору, а сказати, який саме з цих способів правильний було б грубою помилкою. Ми можемо лише вибрати найбільш вподобаний рецепт, і зупинитися на цьому ніяк не применшуючи гідності інших методів. Як мовиться, на смак і колір...

Кава по-арабськи
Інгредієнти:

• Кава натуральна мелена - 1,5-2 ст. ложки
• Вода - 500мл
• Цукор - 1,5 ст. ложки
• Ванілін - 1/8 ст. ложки
• Кориця мелена - 1/8 ст. ложки
• Кардамон мелений - 1/8 ст. ложки

Приготування:
• На дно кавника насипається цукор і ставиться на вогонь.
• Нагрівається при безперервному помішуванні до тих пір, поки цукор не стане коричневого кольору.
• Заливається водою (окропом).
• Кави змішується зі спеціями.
• Вода з цукром доводять до кипіння і знімають з вогню.
• У кавник висипається кави, змішаний зі спеціями і знову ставлять на вогонь.
• Доводиться до кипіння (не кип'ятити!).
• Готовий кава розливається по чашках.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: