Загрузка...

Крем для бісквіта

Крем для бісквіта


Бісквітне тісто одне з найпопулярніших і використовується в більшості тортів. Яким може бути крем для бісквіта або будь-якого іншого виробу? Будь-яка! Це справа смаку, тим більше, що бісквіт поєднується з усіма існуючими кремами. Пропонуємо два варіанти крему.
Крем для бісквіта
0
0
18 лют
Інгредієнти:
  • Апельсин - 1шт
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Яйця - 5шт
  • Вино - 1/3 склянки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Від апельсина відділяється цедра і дрібно нарізається або треться на тертці.

  • Крок 2

    Цукор змішується з цедрою.

  • Крок 3

    Апельсиновий сік (віджатий з того ж апельсина), яйце і ще 4 жовтки змішуються з вином і ставиться на газову плиту.

  • Крок 4

    Вариться до загустіння при безперервному збиванні і на маленькому вогні.

  • Крок 5

    Готовий загустівший крем знімається з вогню і при безперервному збиванні охолоджується до кімнатної температури.

  • Крок 6

    Вводяться попередньо збитих 4 білка.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: