Крем для бісквіта

Крем для бісквіта


Бісквітне тісто одне з найпопулярніших і використовується в більшості тортів. Яким може бути крем для бісквіта або будь-якого іншого виробу? Будь-яка! Це справа смаку, тим більше, що бісквіт поєднується з усіма існуючими кремами. Пропонуємо два варіанти крему.
Крем для бісквіта
0
0
18 лют
Інгредієнти:
  • Апельсин - 1шт
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Яйця - 5шт
  • Вино - 1/3 склянки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Від апельсина відділяється цедра і дрібно нарізається або треться на тертці.

  • Крок 2

    Цукор змішується з цедрою.

  • Крок 3

    Апельсиновий сік (віджатий з того ж апельсина), яйце і ще 4 жовтки змішуються з вином і ставиться на газову плиту.

  • Крок 4

    Вариться до загустіння при безперервному збиванні і на маленькому вогні.

  • Крок 5

    Готовий загустівший крем знімається з вогню і при безперервному збиванні охолоджується до кімнатної температури.

  • Крок 6

    Вводяться попередньо збитих 4 білка.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: