Рецепти з фото і відео

Жульєн з грибами

Жульєн з грибами
0
0
11 лют
Жульєн з грибами


Жульєн з грибами поділюся з вами найсмачнішим рецептом


Жульєн-це термін кухні Франції, який є способом різання овочів для подальшої їх обробки. Подають його як гарячу закуску, обов'язково перед основною стравою. Готуємо гарячу закуску жульєн з грибами дуже смачний рецепт приготування.

Основні інгредієнти:
• 300 грам-шампіньйони;
• 1 шт. - Цибуля ріпчаста;
• 350 мл. - Молоко;
• 200 грам-сир твердих сортів;
• Борошно пшеничне, масло вершкове, олію соняшникову;
• Чорний мелений перець і сіль.

Процес приготування:
• Свіжі печериці промити під проточною водою, висушити і нарізати тонкими часточками.
• Твердий сир натерти на крупну тертку.
• Цибулину почистити і порізати дрібними кубиками.
• Обсмажити гриби на рослинній олії. Смажити, поки грибочки не пустять сік.
• Як гриби пустили сік, додаємо цибулю, солимо і перчимо. Перемішуємо.
• Смажити, постійно помішуючи, поки цибуля не стане прозорого кольору.
• У каструлі розтопити 50 грам вершкового масла і додати кілька столових ложок борошна. Ретельно перемішати, щоб не було грудочок.
• Потім вливаємо в масло з борошном молоко, тонкою цівкою, постійно помішуючи.
• Соус довести до кипіння, додати одну чайну ложку мускатного горіха. Перемішати.
• У маленькі формочки для жульена, або ті, які є у вас, викласти гриби, зверху присипати тертим сиром. Вливаємо соус так, щоб він повністю накрив грибочки.
• Зверху знову покласти тертий сир, прямо на соус.
• Ставити формочки в попередньо розігріту духовку. Випікаємо близько 15 хвилин при температурі 190 градусів.
• Подавати до столу в гарячому вигляді. На жульєн можна зробити шапку з листкового тіста. Смачного.

Жульєн з грибами це блюдо подають як гарячу закуску
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: