Рецепти з фото і відео

Баклажани

Баклажани
+4
0
11 лют
Баклажани


Баклажани дуже смачний рецепт


Баклажани є одними з найулюбленіших овочів на нашому столі. Страв, яких можна приготувати з баклажанів безліч. А смак цього середземноморського продукту задовольнить потреби найвимогливішого гурмана. У світі існує безліч різновидів баклажанів. Особливо люблять баклажани в Італії. Там з них готують найрізноманітніші страви. Вперше баклажани згадуються в Китаї в п'ятому столітті до нашої ери. Однак, стверджують, що в Індії про баклажани було відомо набагато раніше. Кажуть, що в Туреччині, Греції та Італії готують близько сотні різноманітних і шалено смачних страв. У національній кухні Близького Сходу баклажани відіграють дуже важливу роль.
Якщо у вашому холодильнику виявилися баклажани, то можете приготувати дивовижне смачна страва, приготування якого не вимагає багато часу, при цьому сподобається вашим домочадцям.

Інгредієнти для приготування овочевих рулетиків
• 3-4 свіжих баклажана
• три моркви
• дві цибулини
• три помідори
• шість головок часнику
• 200 грам величини або будь копченості
• 150 грам сиру

Для приготування необхідно:
1. Необхідно обробити овочі, у баклажан видалити плодоніжки, шкурку раджу залишити, так як вона додасть страві пікантний смак
2. Нарізати баклажани поперек, щоб вийшли довгі тонкі пласти
3. Посолити баклажани і залишити на 25 хвилин або можна замочити баклажани в холодній воді на 15 хвилин, а потім посолити, тоді при обсмажуванні вони не будуть вбирати багато жиру
4. Поки баклажани настоюються, необхідно обсмажити овочі
5. Помідори краще всього нарізати невеликими кружечками і злегка обсмажити, посолити і поперчити
6. Приготувати цибульно-морквяну пасеровку
7. З'єднати помідорчики з пасеровку
8. Шинки або копченої нарізати тонкими пластинками
9. Зробити суміш з часнику і сиру, для цього сир необхідно натерти на дрібній тертці, а часник продавити
10. Акуратно загорнути в баклажан шинку, овочі і сирну суміш
11. Готовий рулетик проткніть шпажкою і поставте запікатися в духовку
12. Запікати необхідно до золотистої скоринки і розплавлення сиру, блюдо запікається недовго, так як всі інгредієнти вже готові.

Якщо ви не їсте м'ясо, то можна начинку можна зробити просто овочевий з сирною сумішшю. Вийде також дуже смачно, але менш калорійне. Також можна приготувати цю страву без запікання. У цьому випадку баклажани потрібно обсмажити і в готовий баклажан завернути шинку, овочі і сирну суміш. Готовий рулетик також проткнути шпажкою.

Готуємо самі вдома баклажани рецепт приготування дуже простий
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: