Рецепти з фото і відео

Пісні страви рецепти

Пісні страви рецепти
0
0
11 лют
Пісні страви рецепти


Готуємо смачні пісні страви рецепти


Великий піст - головний пост у всіх конфесіях православ'я, метою якого є підготовка до свята Пасхи.
До трапези Церковний Устав наказує особливі правила. І християнам відомі багато пісні страви рецепти яких прийшли в сучасний світ споконвіку.
В першу і останню тижні необхідно дотримуватися особливо суворого посту. У цей період не дозволяються «скоромні» продукти. По понеділках, середах і п'ятницях можна вживати холодну їжу без масла ввечері, один раз в день. Під вівторки і четверги можна вживати гарячу їжу без масла ввечері один раз в день. В суботи та неділі годиться до вживання рослинне масло або виноградне вино (виняток: субота Страсної седмиці) два рази на день, ввечері і вдень. У Велику п'ятницю можна вживати їжу. У Велику суботу більшість віруючих також відмовляються від прийому їжі до настання самого свята Пасхи. Рибу можна вживати в їжу тільки в свята Благовіщення, (якщо він не збігається зі Страсного седмицею) а також у Вербну неділю. У Лазареву суботу рибу їсти не можна, але ікру можна.
Один з пісних страв - рулет з баклажанів.

Для приготування вам знадобляться:
• 2-3 баклажана,
• Половина склянки волоських горіхів,
• Цибуля ріпчаста - 1 шт,
• 2-3 зубчики часнику,
• Кінза або петрушка,
• Оцет 9% - чверть чайної ложки,
• Хмелі
• Рослинна олія,
• Сіль, перець

Процес приготування
• Необхідно вимити баклажани, обсушити і нарізати тонкими довгими смужками.
• Кожну смужку посолити і, склавши в миску, залишити на 20-30 хвилин.
• Після цього злити сік, що утворився, а потім на рослинній олії обсмажити баклажани з двох сторін.
• Приготувати горіховий соус.
• Цибулю нарізати дрібно і посмажити на рослинному маслі.
• Горіхи подрібнити.
• Часник пустити через чесноковижімалку.
• Зелень дрібно нарізати.
• Змішати разом горіхи, цибулю, зелень і часник. Додати хміль, сіль, перець, оцет і кип'ячену воду.
• Всі ці інгредієнти перемішати у блендері до однорідної маси. Якщо ж маса виходить дуже густою, то необхідно підлити ще води. Готові смужки баклажана намазати горіховим соусом і загорнути рулетом.
Приємного вам апетиту!

Апетитні пісні страви рецепти готуємо без витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: