Загрузка...

Фаршировані баклажани

Фаршировані баклажани
+1
0
11 лют
Фаршировані баклажани


Готуємо смачні фаршировані баклажани рецепт


Фаршировані баклажани - дуже поширена страва у всіх народів світу і готують їх все по-різному. Але фаршировані баклажани люблять багато через ніжного смаку, вони є ідеальною закускою і чудово виглядають на святковому столі. Існують безліч незвичайних рецептів фаршированих баклажанів, які на вашому столі виглядають просто чудово.
Фарширувати баклажани можна різноманітними продуктами, дивлячись яка начинка подобається вашим домашнім, це може бути і м'ясний фарш з овочами і просто овочі. Особливо для дієтичних страв дуже підійдуть фаршировані баклажани з начинкою з овочів.
Якщо ви хочете приготувати фаршировані баклажани, то для цього необхідно очистити їх від насіння і посипати сіллю, дати постояти протягом 20-25 хвилин, потім промити проточною водою, гарненько віджати і фарширувати фаршем, який ви обрали. У глибоку сковороду укласти фаршировані баклажани і поставити в духовку на деякий час.
Фаршировані баклажани можна готувати як невелику закуску з помідорами і часником, але можна приготувати і самостійне блюдо з м'ясного фаршу для начинки, куди додають смажену цибулю, моркву, обов'язково різноманітні спеції. Для соусу можна використовувати оливкову або будь-яке інше рослинне масло, сметану або майонез.
Якщо ви не любите дуже калорійні страви, то для вас ідеально підійде рецепт фаршированих баклажанів з сиром, натертим на дрібній тертці.
Ваші домашні з задоволення візьмуть на роботу фаршировані баклажани з м'ясом, які замінять їм обід. Тому давайте приготуємо сьогодні ситні і смачні фаршировані баклажани з фаршем, ми впевнені, що страва дуже сподобається вам і буде частим гостем на вашому столі.

Продукти:

• Баклажани 5-6 штук;
• Яловичий фарш 350 грам;
• Ріпчасту цибулю 1 штука;
• 2 червоних томату;
• Трохи часнику;
• 2 скибочки хліба;
• 2 курячих жовтка;
• Пол склянки;
• Зелень на смак;
• Рослинна олія;
• Сіль і перець

Спосіб приготування:
• Розрізати баклажани на половинки, не обов'язково знімати шкірку. Акуратно вирізати серединку, щоб залишилися тонкі стінки сантиметра два. Серединку дрібно покришити і посипати сіллю, дати постояти хвилин 20-25 і ретельно промити під проточною водою.
• Акуратно розкласти баклажани на аркуші, попередньо сбризнув їх рослинною олією і відправте в духову шафу на 15 хвилин, вони повинні запікатися при температурі 180 °.
• Поки баклажани знаходяться в духовій шафі, візьміть 2 червоних томата і зніміть з них шкірку, для цього опустіть томати у киплячу воду на 2 секунди.
• Видаліть насіння і дрібно поріжте.
• Добре нагріти рослинне масло, обсмажити в ньому дрібно покришені серединки від баклажан, ріпчасту цибулю і томати. Слідкуйте за тим, щоб усе це не підгоріло, ретельно помішуючи хвилин 10.
• У м'ясний фарш додати розмочений в молоці хліб, додати часник, зелень і викласти все на сковорідку до томатів. Смажити до готовності, не забуваючи помішувати. Помішуйте фарш лопаткою, щоб не утворювалися грудочки, посоліть і поперчіть за смаком.
• Тепер нам знадобляться курячі жовтки, підмішати до них трохи кип'яченої води, з'єднайте з фаршем і добре перемішайте.
• Половинки баклажанів наповнити м'ясним фаршем і відправити знову в духову шафу на 25 хвилин.
• Фаршировані баклажани є прикрасою будь-якого столу, не тільки в свята, а й у будні. Їх можна вживати холодними, але можна і розігріти. Смачні вони як самостійне блюдо, але якщо відварити картоплю або рис, то можна їсти їх з гарніром. • Пробуйте, експериментуйте з начинками і ваші домашні полюблять цей незвичайний рецепт фаршированих баклажанів і будуть брати участь у виборі начинки. Смачного!

Без витрат готуємо вдома фаршировані баклажани це простий рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: