Загрузка...

Рулетики з кабачків

Рулетики з кабачків


В основному ми загортаємо начинку в м'ясні або курячі філе, а сьогодні будемо використовувати для рулету кабачок. Цей рецепт я побачила на одному з кулінарних блогів, і мені так сподобалося поєднання кабачка з корейською морквою, що я вирішила негайно його приготувати. Однак внесла свої невеликі корективи та зміни - додала зелень кінзи. Моя сім'я дуже любить цю травичку і завжди страви з її присутністю їдять з величезним апетитом. Закуска вийшла смачна, ніжна і легка. Виглядає ефектно і оригінально, а готувати її зовсім не складно. Подається вона в теплому або холодному вигляді, кому як більше подобається. Температура страви його смак не змінює, все одно з'їдається з величезним задоволенням у будь-який час. За весь літній сезон, починаючи з раннього червня і до теперішнього часу, скільки б я її не готувала, відлітають рулетики зі столу «на ура». До речі, нещодавно готувала подібні рулети, майже за таким же рецептом і додавала ще горіхи, було дуже смачно, та до того ж страву відразу стало ситніше. Тому, якщо бажаєте, можете їх додати.
Рулетики з кабачків
0
0
04 вер
Інгредієнти:
  • Кабачки - 2 шт.
  • Корейська морква -100 грам
  • Зелень кінзи - невеликий пучок
  • Часник - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Рослинне масло - для смаження
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Готуємо всі індігрієнти, що зображені.

  • Крок 2

    Кабачки вимити, висушити рушником, порізати тонкими пластинами, товщиною не більше 1 см, інакше вони будуть погано завертатися.

  • Крок 3

    Сковороду з рослинним маслом нагрійте і відправте смажитися кабачки. Приправте їх сіллю і смажте з обох боків до золотистого кольору.

  • Крок 4

    Смажені кабачки викладайте на тарілку, приправити їх часником, видавленого через чисночницю і полийте майонезом.

  • Крок 5

    Викладіть зверху шар майонезу корейської моркви.

  • Крок 6

    Зелень кінзи помийте, обсушити, дрібно подрібніть і покладіть зверху корейської моркви.

  • Крок 7

    Завертайте кабачки рулетиком і викладайте на блюдо для подачі.

  • Крок 8

    Якщо рулетики будуть погано триматися, зафіксуйте їх зубочисткою. Всім приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: