Рулетики з баклажанів з сиром і горіхами

Рулетики з баклажанів з сиром і горіхами


Рулетики з баклажанів відмінно поєднуються і гармонують з різноманітними начинками. З цієї причини експериментувати з цим овочем можна нескінченно. Досить смачно виходять рулетики з овочами, м'ясним фаршем і делікатесами, грибами, сиром або сиром. Як раз про сирної начинки сьогодні і піде мова. Любителі горіхів, а я теж належу до таких, що можуть їх трохи додати. Я сьогодні для цих цілей взяла арахіс. Заправляти начинку можна звичним для всіх майонезом або сметаною. Рулетики відмінно підходять у вигляді закуски, а виглядають на столі вони завжди ефектно і красиво. Підійдуть рулетики як для святкового застілля, так для вечірнього сімейної вечері. Тільки для урочистого столу кількість продуктів необхідно буде збільшити. Так як із зазначеної кількості інгредієнтів в моєму рецепті виходить рулетиків зовсім небагато, приблизно 10 штук. Під час смаження баклажани в себе вбирають велику кількість масла. Якщо вам не можна вживати жирну їжу, то ви можете баклажани запекти в духовці або зробити їх гриль. Якщо у вас немає ні одного, ні іншого, або любите ситну і жирну їжу, будемо їх смажити.
Рулетики з баклажанів з сиром і горіхами
0
0
04 вер
Інгредієнти:
  • Баклажани - 2 шт.
  • Сир - 200 грам
  • Зелена цибуля - пару штучок
  • Зелень кінзи - по смаку
  • Майонез
  • Арахіс - 50 грам
  • Часник - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Рослинне масло - для смаження
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Продукти, що необхідні для нашої страви.

  • Крок 2

    Баклажани вимийте, витріть насухо рушником і поріжте довгими пластинами.

  • Крок 3

    Смажені баклажани викладайте на тарілку, приправити їх часником, видавленим через землянку, і полийте майонезом.

  • Крок 4

    Зелену цибулю і кінзу промийте, висушіть і дрібно поріжте.

  • Крок 5

    Додайте зелень в тарілку до сиру, приправте сіллю і добре перемішайте.

  • Крок 6

    Беріть порцію сиру в руку і компактно його сформуйте овальної форми, по рівній ширині баклажана.

  • Крок 7

    Викладіть сир на один край баклажана, а поруч покладіть арахіс, який можна замінити лісовими горіхами.

  • Крок 8

    Поверніть баклажани рулетиками, викладіть на блюдо і подавайте до столу. До речі ця закуска гарна як в гарячому вигляді, так і в холодному.

  • Крок 9

    Всім приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: