Загрузка...

Рататуй рецепт

Рататуй рецепт


По своїй суті рататуй - це тушковані овочі, і рататуй рецепт мало чим (або практично ні чим) не відрізняється від рецепту овочевого рагу. Просто так це блюдо називають у Франції, сьогодні у нас буде саме рататуй - або овочеве рагу по-французьки.
Рататуй рецепт
0
0
23 гру
Інгредієнти:
  • Солодкий болгарський перець - 3шт (великий)
  • Кабачок - 2шт (невеликий)
  • Цибуля - 2шт
  • Часник - 3зубчика
  • Баклажани - 2-3шт
  • Олія оливкова - 6ст.л.
  • Базилік і чебрець - по 1веточке
  • Помідори - 5 шт
  • Зелень петрушки - за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Баклажани поріжемо уздовж на 4 частини, потім - великими кубиками.

  • Крок 2

    Перці почистимо від насіння і перегородок, поріжемо соломкою або кільцями.

  • Крок 3

    Цибулю поріжемо кільцями, кабачки - кубиками, часник дрібно порубати.

  • Крок 4

    Злегка обсмажуємо цибулю, потім додамо солодкий перець, посолити і обсмажити.

  • Крок 5

    Додамо кабачки, баклажани, сіль, часник, прянощі.

  • Крок 6

    Доллємо? ст. води і згасимо хвилин 15.

  • Крок 7

    Помідори витримаємо в окропі 1-2 хвилини, знімемо з них шкірку, кожну помідоріну поріжемо на 8 частин.

  • Крок 8

    Додамо порізані помідори до овочів і ще згасимо близько 20 хвилин.

  • Крок 9

    Посиплемо дрібно порізаною зеленню і подамо до столу.

  • Крок 10

    У Франції рататуй прийнято подавати з смаженим м'ясом, білим хлібом і червоним вином.

  • Крок 11

    Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: