Загрузка...

Атлантида з сиром і овочами на пару

Атлантида з сиром і овочами на пару


У цей день мій брат повертався з армії, він відслужив там півтора року. Якось так вийшло, що я дуже давно не готувала страви з риби. Вирішила надолужити згаяне. Пішла вранці на ринок за рибою. Яку саме купити - не знала, не особливо я експериментувала в цьому питанні. Зрештою купила з красивим і таємничою назвою - Атлантида. Рибка проста, біле м'ясо і зовсім мало кісток (так сказала продавщиця і не обдурила). Так що наш старший сержант як раз потрапляв на рибний обід. На гарнір я вирішила взяти всіма улюблену картопельку. Брат прийшов, коли приготування було в самому розпалі. І тут я почула обурене «Ти готуєш рибу?». Як я могла забути, що він весь час скаржився на те, що їх в частині годують добре і щовечора у них в меню рибне блюдо: то котлетки, то філе. Особливої ​​різноманітності немає. Півтора року на вечерю риба і картопля, він був в шоці, коли відкрив двері і відчув запах риби. Ось така смішна історія: і в день дембеля сестра постаралася. Але процес був запущений. Цей рецепт підійде для тих, хто боїться готувати щось складне, оскільки тут потрібно тільки нарізати необхідні продукти і викласти їх шарами. Детальніше про нього читайте нижче.
Атлантида з сиром і овочами на пару
0
0
29 лис
Інгредієнти:
  • Атлантида - 2 шт. (1 кг)
  • Помідори - 3 шт.
  • Сир - 100 г
  • Сметана - 150 г
  • Морква по-корейськи - 200 г
  • Кріп
  • Петрушка
  • Приправа для риби
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    рибу розморозити, випатрати, видалити луску, гарненько промити

  • Крок 2

    нарізати шматочками (тільки не дуже тонкими)

  • Крок 3

    викласти рибу в миску, додати приправу (у мене вона без солі, тому сіль додаю окремо)

  • Крок 4

    перемішати і дати настоятися хвилин 15, а можна і більше

  • Крок 5

    додати зелень і сметану (перевага була у кропу, люблю його дуже)

  • Крок 6

    тим часом почистити картоплю, викласти її в чашу мультиварки і залити водою (можна відразу окропом, щоб було швидше)

  • Крок 7

    викласти рибу в ємність для приготування на пару

  • Крок 8

    зверху викласти шар моркви

  • Крок 9

    нарізати помідори кружечками

  • Крок 10

    викласти їх після шару моркви

  • Крок 11

    нарізати сир кубиками і викласти самим останнім шаром

  • Крок 12

    поставити ємність поверх чаші, включити режим «пароварка» на 30 хвилин. Рибка вийшла відмінна і зайшла на «ура». А брат, який був спочатку проти, взяв свої слова назад, адже такого в армійському меню не було. Рибка просто танула в роті, кісточку потрібно видаляти лише центральну. Морквини можна і побільше, я б ще лучка додала, але на рахунок у нас «пунктик».

  • Крок 13

    І риба на пару ніяк не зрівняється з смаженої: ні за смаком, ні по корисним властивостям. Обов'язково повторю найближчим часом або придумаю щось новеньке. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: