Атлантида з сиром і овочами на пару

Атлантида з сиром і овочами на пару


У цей день мій брат повертався з армії, він відслужив там півтора року. Якось так вийшло, що я дуже давно не готувала страви з риби. Вирішила надолужити згаяне. Пішла вранці на ринок за рибою. Яку саме купити - не знала, не особливо я експериментувала в цьому питанні. Зрештою купила з красивим і таємничою назвою - Атлантида. Рибка проста, біле м'ясо і зовсім мало кісток (так сказала продавщиця і не обдурила). Так що наш старший сержант як раз потрапляв на рибний обід. На гарнір я вирішила взяти всіма улюблену картопельку. Брат прийшов, коли приготування було в самому розпалі. І тут я почула обурене «Ти готуєш рибу?». Як я могла забути, що він весь час скаржився на те, що їх в частині годують добре і щовечора у них в меню рибне блюдо: то котлетки, то філе. Особливої ​​різноманітності немає. Півтора року на вечерю риба і картопля, він був в шоці, коли відкрив двері і відчув запах риби. Ось така смішна історія: і в день дембеля сестра постаралася. Але процес був запущений. Цей рецепт підійде для тих, хто боїться готувати щось складне, оскільки тут потрібно тільки нарізати необхідні продукти і викласти їх шарами. Детальніше про нього читайте нижче.
Атлантида з сиром і овочами на пару
0
0
29 лис
Інгредієнти:
  • Атлантида - 2 шт. (1 кг)
  • Помідори - 3 шт.
  • Сир - 100 г
  • Сметана - 150 г
  • Морква по-корейськи - 200 г
  • Кріп
  • Петрушка
  • Приправа для риби
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    рибу розморозити, випатрати, видалити луску, гарненько промити

  • Крок 2

    нарізати шматочками (тільки не дуже тонкими)

  • Крок 3

    викласти рибу в миску, додати приправу (у мене вона без солі, тому сіль додаю окремо)

  • Крок 4

    перемішати і дати настоятися хвилин 15, а можна і більше

  • Крок 5

    додати зелень і сметану (перевага була у кропу, люблю його дуже)

  • Крок 6

    тим часом почистити картоплю, викласти її в чашу мультиварки і залити водою (можна відразу окропом, щоб було швидше)

  • Крок 7

    викласти рибу в ємність для приготування на пару

  • Крок 8

    зверху викласти шар моркви

  • Крок 9

    нарізати помідори кружечками

  • Крок 10

    викласти їх після шару моркви

  • Крок 11

    нарізати сир кубиками і викласти самим останнім шаром

  • Крок 12

    поставити ємність поверх чаші, включити режим «пароварка» на 30 хвилин. Рибка вийшла відмінна і зайшла на «ура». А брат, який був спочатку проти, взяв свої слова назад, адже такого в армійському меню не було. Рибка просто танула в роті, кісточку потрібно видаляти лише центральну. Морквини можна і побільше, я б ще лучка додала, але на рахунок у нас «пунктик».

  • Крок 13

    І риба на пару ніяк не зрівняється з смаженої: ні за смаком, ні по корисним властивостям. Обов'язково повторю найближчим часом або придумаю щось новеньке. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: