Загрузка...

Фріттата з брокколі

Фріттата з брокколі


Фріттата, по суті, є омлетом з різними начинками. Це популярне італійське блюдо дуже легко можна приготувати із залишків відвареного м'яса, ковбаси, з додавання овочів, двох-трьох сортів сиру, включаючи пармезан.
Фріттата з брокколі
0
0
20 лис
Інгредієнти:
  • 200 г брокколі
  • 2-3 ст. л. рослинної олії
  • 1 невелика цибулина
  • 200 г відвареного м\'яса (грудинки, бекону, ковбаси)
  • 6 яєць
  • 3 ст. л. вершків
  • сіль
  • мелений чорний перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розріжте брокколі на невеликі шматочки і відваріть в киплячій підсоленій воді. М'ясо наріжте кубиками.

  • Крок 2

    Цибулю наріжте кубиками і обсмажте в розігрітому рослинному маслі до золотистого кольору, додайте нарізане відварне м'ясо, перемішайте і обсмажте 2-3 хвилини, додайте брокколі, перемішайте і готуйте ще 2 хвилини.

  • Крок 3

    Яйця злегка збийте з вершками, посоліть, поперчіть, рівномірно вилийте в сковороду, перемішайте і готуйте, помішуючи лопаткою, поки низ омлету не загусне.

  • Крок 4

    Розігрійте духовку до 190 ° С, потім оберніть ручку сковороди фольгою (якщо вона не термостійкий) і поставте її на верхню полицю духовки ще на 3-5 хвилин, поки верх омлету чи не стане золотистого кольору.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: