Фріттата з брокколі

Фріттата з брокколі


Фріттата, по суті, є омлетом з різними начинками. Це популярне італійське блюдо дуже легко можна приготувати із залишків відвареного м'яса, ковбаси, з додавання овочів, двох-трьох сортів сиру, включаючи пармезан.
Фріттата з брокколі
0
0
20 лис
Інгредієнти:
  • 200 г брокколі
  • 2-3 ст. л. рослинної олії
  • 1 невелика цибулина
  • 200 г відвареного м\'яса (грудинки, бекону, ковбаси)
  • 6 яєць
  • 3 ст. л. вершків
  • сіль
  • мелений чорний перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розріжте брокколі на невеликі шматочки і відваріть в киплячій підсоленій воді. М'ясо наріжте кубиками.

  • Крок 2

    Цибулю наріжте кубиками і обсмажте в розігрітому рослинному маслі до золотистого кольору, додайте нарізане відварне м'ясо, перемішайте і обсмажте 2-3 хвилини, додайте брокколі, перемішайте і готуйте ще 2 хвилини.

  • Крок 3

    Яйця злегка збийте з вершками, посоліть, поперчіть, рівномірно вилийте в сковороду, перемішайте і готуйте, помішуючи лопаткою, поки низ омлету не загусне.

  • Крок 4

    Розігрійте духовку до 190 ° С, потім оберніть ручку сковороди фольгою (якщо вона не термостійкий) і поставте її на верхню полицю духовки ще на 3-5 хвилин, поки верх омлету чи не стане золотистого кольору.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: